lasinpuhallus
 
'.

LASINPUHALLUSKURSSIT HUMPPILASSA

Tarkoitus on järjestää joka lauantai ja tarvittaessa myös muina päivinä lasinpuhalluskursseja Humppilassa. Katso kalenterista sopiva päivä sinulle ja ryhmällesi ja ilmoittaudu mukaan. Lasinpuhallus on kivaa!

Varaa paikka kurssille Fiskarsiin ja Humppilaan puhelimitse 0451390020 /tarmo.Fiskarsin studion aukioloaikoina, sekä sähköpostitse myös muina aikoina! Lahjakortit lasinpuhalluskursseille saat joko paikan päältä tai postitse, sekä myös sähköpostilla toimitus onnistuu. Lahjakortti lasinpuhallukseen on erinomainen , erilainen lahja, joka muistetaan pitkään ja kurssilla tehdyt esineet ovat jo muisto itsessään.

Bianco Blu:n Humppilan studiossa järjestetään myös lasinpuhalluskursseja asiasta kiinnostuneille. Kurssit on tarkoitettu aloittelijoille ja myös alkeet oppineille.

Alustavasti on suunniteltu pidettäväksi kursseja joka lauantai. Kurssilaiset voivat itse myös ehdottaa heille sopivia kurssipäiviä. Yleensä kurssi on kuitenkin lauantaisin.

Kurssivaraukset:

Tarmo Maaronen 045 139 0020 tai humppila(at)biancoblu.fi

Mainitse varausta tehdessäsi, haluatko kurssille Humppilaan vai Fiskarsiin.

Meillä voit käyttää kurssin maksuun myös virikeseteleitä.

Katso lisää aiheesta: virikeseteli 

Kursseilla perehdytään perinteisiin lasinpuhallustekniikoihin ja valmistetaan omia tuotteita. Alkeiskurssien pääpaino on lasinkäsittelyharjoittelut ja omien tuotteiden valmistus.

Järjestämme myös jatkokursseja. Tällä hetkellä jo ensimmmäiset kurssi 10 ovat alkamassa.

Meidän kursseillamme ei otsaa rypistellä vaan asioita tehdään pilke silmäkulmassa. Jo n. 500 kurssilaista on saanut lasinpuhallusoppia kursseiltamme ja paljon hienoja lasiteoksia saatu aikaan

Uutuus! Pikakurssi 2 esineen tekoon. Ryhmökoko 1-15 hlöä. Tehdään 2 esinettä per hlö kurssimuotoisesti.

Hinta 87,50 €/hlö. Kurssin kesto riippuvainen kurssilaisten määrästä.

Avoimet kurssit ovat tarkoitettu niille, jotka eivät ole omaa ryhmää saaneet kasaan tai ovat saaneet esim. lahjakortin kurssille. Myös nämä kurssit on tarkoitettu aloittelijoille, joilla ei ole tai on hyvin vähän kokemusta lasinkäsittelystä.

Maksimimäärä on 8 hlöä per kurssi tai sopimuksen mukaan.

Suljetut kurssit. Voit varata 2-8 hlön kaveriporukalle oman kurssipäivän tai voit osallistua avoimille kurssipäiville mukaan.

Avoimia kurssipäiviä järjestetään kaikkina muina lauantaipäivinä, paitsi jos jokin ryhmä on varannut oman kurssipäivän.

Kurssien hinnat

Starttikurssi 102,50 eur / hlö

Puolipäiväkurssi115 eur / hlö

Kokopäiväkurssi140 eur / hlö

Viikonloppukurssita 2 kokopäiväkurssin paketti yhdelle hlölle 260 eur / hlö

Viikkokurssi tai 4 kokopäiväkurssin paketti yhdelle hlölle

500 eur / hlö

Varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu, joka on 20 % kurssin hinnasta tai vähintään 50 euroa. Se vähennetään luonnollisesti sitten loppusummasta pois. Jos haluat maksaa koko kurssin etukäteen, saat 5 prosentin alennuksen loppusummasta.
Kurssilaiset saavat myös 20 % alennuksen myymäläämme normaalihintaisista tuotteista!

Aikataulut

Kokopäiväkurssit lauantaisin klo 10-17
Puolipäväkurssit lauantaisin klo 10-14
Tai sopimuksen mukaan.

Kursseilla harjoitellaan lasinkäsittelyä, sekä jokainen osanottaja tekee muutamia lasiesinettä, riippuen kurssin pituudesta ja osanottajamäärästä. Kurssi on tarkoitettu vasta-alkajille, jotka eivät ole aiemmin käsitelleet sulaa lasimassaa. ( ensimmäisellä kurssilla valmistetaan mm. paperipaino ja pullo) Kurssi pidetään, jos osanottajia on riittävä määrä eli 4-10 hlöä.


Jatkokurssit

Lasikurssi 2

Kurssin kesto klo 10-17
Kurssin hinta 140 €/hlö.

Kursseilla harjoitellaan lasinkäsittelyä, sekä jokainen osanottaja tekee 2-4 lasiesinettä, riippuen kurssin pituudesta ja osanottajamäärästä.

Kurssi on tarkoitettukoko- tai puolipäiväkurssin läpikäyneille. Kurssilla harjoitellaan aiemmin opittuja asioita, sekä muutamia uusia tekniikoita + uusia esinemalleja (esim. vati ja filigranitekniikan alkeet). Kurssi pidetään jos osanottajia on 4-10 hlöä.

Lasikurssi 3

Kurssin kesto klo 10-17
Kurssin hinta 140 €/hlö.

Kursseilla harjoitellaan lasinkäsittelyä, sekä jokainen osanottaja tekee 2-4 lasiesinettä, riippuen kurssin pituudesta ja osanottajamäärästä.


Kurssi on tarkoitettu koko- tai puolipäiväkurssin 2 läpikäyneille. Kurssilla harjoitellaan aiemmin opittuja asioita, sekä muutamia uusia tekniikoita + uusia esinemalleja( esim. filigraninauhan käyttö ja suunavaus työ eli driivaus). Kurssi pidetään jos osanottajia on 4-10 hlöä.

Lasikurssi 4

Kurssin kesto klo 10-17
Kurssin hinta 140 €/hlö.


Kurssi on tarkoitettu koko- tai puolipäiväkurssin 3 läpikäyneille. Kurssilla harjoitellaan aiemmin opittuja asioita, sekä muutamia uusia tekniikoita + uusia esinemalleja( esim. itse oman lasiesineen teko ilman apua ja puhallettava lautanen tai vati). Kurssi pidetään jos osanottajia on 4-10 hlöä.

JATKOKURSSEJA JÄRJESTETÄÄN TÄSTÄ ETEENPÄINKIN KUNKIN KURSSIPÄIVÄN OHJELMARUNGON MUUTTUESSA TARPEEN JA TAITOJEN KEHITTYMISEN MYÖTÄ. OTA YHTEYTTÄ, JOS JATKOKURSSIT KIINNOSTAVAT!


Kurssilaisten toivomuksesta järjestetään myös kurssiviikonloppuja.

Kurssiviikonloputsisältävät kaksi kurssipäivää eli aloitus kurssi koostuu kursseista 1-2.

Myös jatkokursseja voidaan järjestää viikonloppukurssien muodossa. Hinnat viikonlopulle ovat 260 €/hlö.

Kyselyiden vuoksi, myös tänä kesänä järjestetään ainakin yksi viikkokurssi. Jos kurssilaisia löytyy riittävä määrä eli 4-6 hlöä, voidaan järjestää myös useampi. Kurssista voi kysellä ja ehdottaa sopivaa ajankohtaa.

Yhteydenotot ja ilmoittautumiset
kursseille
045-139 0020 / Tarmo Maaronen tai sähköpostilla: humppila(at)biancoblu.fi

Voit varata 4-8 hlön kaveriporukalle oman kurssipäivän tai voit osallistua avoimille kurssipäiville mukaan.

Avoimia kurssipäiviä järjestetään n. kerran kuussa varaustilanteen mukaan.

 

UUTUUS!

Nyt myös pienryhmille omia kursseja!

Jos et saa kasaan 4 hengen ryhmää, voitte varata myös kurssin 1-3 henkilölle.Tällöin hinnat ovat samat kuin normaalikursillakin eli 115 eur/hlö puolikurssi ja 140 eur/hlö kokokurssi.

Puoli kurssin kesto on tunti per hlö.

Kokokurssin kesto on 1,5 tuntia per hlö.

Eli 2 hlön ryhmälle puolikurssi kestäisi 2 h ja kokokurssi 3 h.

Näitä lyhyempiä kursseja on mahdollisuus varata

kaikkina päivinä varaustilanteen mukaan. 


 


 

 

Aukioloajat:

Avoinna ma-la klo 10-17 ,su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Soita ja varmista tilanne! Bianco blu info 045 139 0020

Osta lasinpuhalluslahjakortti valmistujaislahjaksi!

Koulujen päättäjäisjuhliin ja valmistautujaisiin lahjat meiltä! Osta lahjakortti lasinpuhallukseen,joko kurssille tai yhden esineen tekoon. LAHJAKOTIT VOIMASSA 1 VUODEN.
Tai osta kaunista lasia, katso uutuustuotteeemme tai valitse ikikukka, johon saat kaiverruksen kaupan päälle. Tilaukset viimeistään 8.5. Lahjakortin voi tilata vielä vaikkapa juhlapäivänaamuna!