lasinpuhallus
 
'.

LASINPUHALLUSKURSSIT

Varaa paikka kurssille Fiskarsiin puhelimitse 045  139 0020/Tarmo  tai sähköpostitse kurssit(at)biancoblu.fi

Tarjoamme jatkossa alakouluikäisille lapsille mahdollisuuden tulla mukaan kurssille - 25 % hintaan aikuisten kurssihinnasta. Tämä on ollut ongelmana aiemmin etenkin perheiden tullessa kursseille, koska tällöin lapsista on veloitettu normaali kurssihinta. Tuo alennus on voimassa toistaiseksi.

Nuorin kurssilla ollut lapsi on ollut 5 vuotias.

On mahdollista saada myös privaattikurssi pienellä lisämaksulla. Jos osanottajia on minimimäärää vähemmän, voi 5 euron lisämaksulla per hlö saada privaattikurssin itselleen tai ryhmälleen. Minimiryhmäkoko on 4 hlöä per kurssi.

Kursseilla tutustutaan perinteisiin lasinpuhallustekniikoihin ja valmistetaan omia tuotteita mestarin avustuksella. Alkeiskurssien pääpaino on esineiden muodon tekeminen oppiminen puhaltamalla, venyttämllä, pyörittämällä tai pihdeillä tai muilla työkaluilla muotoillen.

Lasinpuhalluskurssit ovat esinepainotteisia kursseja, joilla jokainen kurssilainen, riippuen kurssin pituudesta, saa muotoilla itse 2-5 esinettä.

Ykköskurssilla mestari ottaa lasimassan uunista ja värjää sen kurssilaisen mielen mukaan ja varsinaisen esineen muodon hakeminen jää kurssilaisen toimeksi. Pitempien kurssien lopputöiden kohdalla, kurssilaiset pääsevät myös ottamaan lasia uunista, värjäämään sitä ja vähän työstämäänkin eri työvälineillä, mestarin opastuksella.

Jatkokursseilla oman työn osuus kasvaa ja ideana on saavuttaa myöhemmin taso, jossa voisi omatoimisesti myös esineitä tehdä. Matka siihen on kuitenkin pitkä, mutta mielenkiintoinen.

Kurssilaisia ei ole vakuutettu kurssinjärjestäjän toimesta, joten jokainen voi halutessaan tarkastaa oman vakuutustilanteensa omasta vakuutusyhtiöstään.

Vakavia tapaturmia kurssilaisille ei ole koskaan tapahtunut. Pieniä palohaavoja on tullut, mutta nekään ei ole koskaan estäneet kurssin läpiviemistä.

Kurssille kannattaa varustautua iloisella mielellä. Vaatetus tilanteen mukaan eli jos käsiesi iho on hyvin lämmönarka, kannattaa mukaan ottaa pitkähihainen vaate. Hyvät kengät, mielellään umpimallia. Uunilla työskennellä tulee kuuma, mutta omaa vuoroa odotellessa voi olla viileämpi, joten hyvä olisi ottaa jokin helppo vaate, jonka odotusajaksi laitaa päälle, kuten urheilijat konsanaan.

Varauksen yhteydessä tulee maksaa varausmaksu, joka on 50 eur. Luonnollisesti varausmaksu vähennetään sitten kurssin hinnasta, kun kurssi on suoritettu.

Kurssin peruuntuessa kurssilaisen toimesta varausmaksua ei palauteta, jos peruutus tapahtuu vähemmän 48 tuntia ennen kurssin alkua.

Jos varausmaksua ei ole maksettu, perimme 50 euron sakkomaksun, mikäli kurssilaiset jättävät tulematta paikalle, ilman pätevää etukäteisselvitystä poissaolon syystä.

Kurssin hinta sisältää opetuksen. Kursseilla syntyneet teokset kurssilaiset saavat omikseen niiden jäähdyttyä. Toimitus sovitaan erikseen.

Meillä voit käyttää kurssin maksuun myös virikeseteleitä virikeseteli 

Sekä myös nyt kulttuuriseteleitä smartum 

Aukioloajat:

Fiskars avaamme tänään 14.8 klo 12ma-la klo 10-17, su klo 11-17
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Soita ja varmista tilanne! Bianco blu info 045 139 0020

Lasinpuhalluskurssit Käynnissä Fiskarsissa!

Kesän ja syksyn 2017 kurssikalenterit julkaistu! Tule mukaan joukkoon iloiseen!!
Vielä ehdit myös kevään kursseille mukaan!
Varaukset sähköpostilla kurssit@biancoblu.fi tai puhelimitse 0451390020 tarmo.