lasinpuhallus
 
'.

Kaupan ohjeet

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

HINNAT
Hinnat ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

TOIMITUSKULUT
Toimituskulut vaihtelevat riippuen tilattavien tuotteiden koosta ja painosta. Kokonaishinnan postikuluineen näet ennen tilauksen vahvistamista.

Postiennakko toimituksesta veloitamme lisäksi Postin perimän 4,20 euron suuruisen postiennakkolisän. Yli 150 euron tilaukset toimitetaan postimaksutta.

TOIMITUSTAPA
Tuotteet toimitetaan Suomen postin tai matkahuollon välityksellä. Voit tietenkin myös noutaa tuotteen Lasistudioltamme Fiskarsista: Bianco Blu Oy, Kuparivasarantie 14, 10470 Fiskars tai Humppilasta sopimuksen mukaan. Tällöin hyvitämme toimituskulut noudon yhteydessä. Noudosta on sovittava aina erikseen Bianco Blu Oy:n kanssa.

Toimitusaika on noin 2-10 työpäivää. Mikäli tuote on väliaikaisesti loppunut varastostamme, tiedotamme toimituksen viivästymisestä sähköpostitse.

MAKSUTAVAT
1. Pankkisiirto ennakkoon: Ennakkomaksun voit tehdä laskutietojen perusteella, jotka lähetämme sinulle sähköpostitse heti, kun tilaus on toimitusvalmiina. Voit siis maksaa haluamallasi tavalla esimerkiksi oman päätepankkipalvelusi kautta tai suoraan pankkiin maksamalla. Muista ehdottomasti käyttää antamaamme viitenumeroa.

Kun maksusuorituksesi näkyy tilillämme, toimitamme tilauksesi sinulle pikimmiten. Huomaa, että maksun siirtyminen eri pankkien välillä voi kestää muutamia arkipäiviä. Halutessasi voit nopeuttaa tilauksesi käsittelyä lähettämällä meille sähköpostitse kopion maksusuorituksestasi.

2. Postiennakko: Tilaus lähetetään postiennakkopakettina postitse, josta tulee saapumisilmoitus kotiin. Tällöin maksat tilauksesi vasta postissa kun tuotteet saapuvat. Postiennakko toimii vain Suomessa.

3. 3. Maksukortti: Voit maksaa tilauksesi Eri pankkien pankkikorteilla, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla, tai myös laskulla tai osamaksulla, jonka toimitusehdot löydät linkistä tämän tekstin alapuolelta. Jousto

Korttimaksaminen verkkokaupassamme tapahtuu turvallisesti Paytrailin suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassamme ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS
Kuluttajasuojalain mukaisesti kuluttajalla on etämyynnissä 14 päivän vaihto- ja palautusosoite.

Voit siis tutustua Bianco Blulta tilaamiisi tuotteisiin 14 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta sekä varmistua näin ostopäätöksestäsi. Ellei tuote vastaa odotuksiasi, voit 14 päivän kuluessa palauttaa sen tai vaihtaa toiseen tuotteeseen. Edellytyksenä on se, että tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Tuote on palautettava aina alkuperäispakkauksessaan.

Kuluttajasuojalain mukaisesti palautamme maksamasi kauppahinnan palautusilmoitukseen ilmoittamallesi tilille.

lisätietoja:
Bianco Blu Oy (arkisin klo 10-17)
puh. 045 139 0020
info@biancoblu.fi


 

Tuotetakuu

Kaikki tuotteet ovat käsityönä Fiskarsissa tai Humppilassa valmistettuja. Jokaisessa tuotteessa on tekijän signeeraus.

KAIVERRUS KAUPANPÄÄLLE
Kaiverramme haluamasi lyhyen tekstin tilaamiisi tuotteisiin. Päivämäärä, lahjan saajan/antajan nimi, tilaisuuden nimi jne.

Toimitustieto-sivulla on tila johon voit kirjoittaa kaiverrettavat tiedot. Jokaisessa tuotteessa voi tietenkin olla eri teksti.

  • Klikkaa kuvaa, niin saat sen suuremmaksi
    ja pääset tilaamaan.

COLLECTOR