lasinpuhallus
 
'.

Tammikuu 2009

13.01.2009

Aika yhteenvedon eli mitä ihmettä sitä vuonna 2008 tapahtui...

On se aika vuodesta, jolloin on yhteenvedon aika ja samalla tarkistaa, onko uudenvuoden lupauksista muuta kuin muistot jäljellä.

Alkuun kiitos Sabinelle terveisistä, valitettavasti onnistuin vieraskirjasta ne poistamaan lopullisesti, mutta terveiset tuli ja meni perille!!!

Tammikuu 2008 oli poikkeus aikaisempien vuosien tammikuuhun, että töitä oli siunaantunut tai jäänyt Joulusta yllinkyllin heti alkuvuoteen. Niinpä Joululoma jäi lyhyeksi ja suoraan kinkun äärestä alkoi jumalaton oravanpyörä kohti kesän sesonkia. Uuden vuoden aattona tehdyt lupaukset paukahtelivat ilotulitusrakettien tavoin ja itse asiassa en edes muista, mitä tuli luvattua...

Tälle vuodelle lupasin olla lupaamatta ja lupasin myös rikkoa kaikki lupaukset, jos niitä epähuomiossa olisi tullut tehtyä...

Viittaako tämä sitten lupaustentekohetken poikkeuksellisiin olosuhteisiin, vai mikä lienee motiivina siihen, että asioita ei oikein tahdo muistaa...

Helmikuu 2008 oli kuukausi, jolloin lasinpuhalluskurssimme pyörivät jo täydellä tehollaan ja uusia asian harrastajia saatiin kiitettävä määrä lasin salaisuuksiin perehtymään. Tämä tunnetusti terapeuttinen ja huumorilla kyllästetty tapahtumapäivä on ollut jo vuosien ajan suosittu vaihtoehto viettää lauantaipäivää.

Itselle se on ollut ainakin sitä ja voisi päätellä jatkokurssien määrästä, etten ole yksin mietteineni...

Helmikuussa myös olin skeptinen tulevien 45- vuotis synttäreitteni tuomasta ikälisästä eli viisaudesta.

Töiden osalta taisi olla vuoden hiljaisin kuukausi, tarkoittaen sitä, että ei ylitöitä tehty ihan joka päivä....

Olutdieetin uskomaton keveys myös heijastui helmikuun kuulaisiin päiviin...

Tänä vuonna Ystävänpäivää odotellessa aika hupenee, kuin jäälyhdyt tammikuisessa vesisateessa..

Maaliskuu 2008 oli hyvä kuukausi, kuten maaliskuu aina minulle. Olen syntynyt 6.3.63 klo 6,30, huonessa 6 ja syntymäpainonikin oli vielä 3 kg 600 g, joten kolmekutosta on elämäni lähtökuoppiin ladattu oikein isän kädellä.

Viime vuonna tuli Tarmon päivänä 45 mittariin ja nyt sitten vuosi lisää. Muistan kuinka muutma aurinkoinen päivä antoi niin keväisen tunteen, että sellaista kaipaisi joka päivälle.

Myöntää täytyy, että lieneekö muistin ollenkaan oikeassa auringon suhteen, mutta tälläinen mielikuva on jäänyt.

 

Aukioloajat:

Avoinna ma-la klo 10-17 ,su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Soita ja varmista tilanne! Bianco blu info 045 139 0020

Osta lasinpuhalluslahjakortti valmistujaislahjaksi!

Koulujen päättäjäisjuhliin ja valmistautujaisiin lahjat meiltä! Osta lahjakortti lasinpuhallukseen,joko kurssille tai yhden esineen tekoon. LAHJAKOTIT VOIMASSA 1 VUODEN.
Tai osta kaunista lasia, katso uutuustuotteeemme tai valitse ikikukka, johon saat kaiverruksen kaupan päälle. Tilaukset viimeistään 8.5. Lahjakortin voi tilata vielä vaikkapa juhlapäivänaamuna!