lasinpuhallus
 
'.

Toukokuu 2009

26.05.2009

Kuumuus on tullut, valmistautukaa helevetissä....

Niin niin, on aika muistaa, miksi lasinpuhallus on eri vuodenaikoina aivan eri hommaa...

Nyt kun uunilla seisoo, tietää, että lämmin tekee tehtävänsä. Hautuneista munista voisi kuoriutua vaikka mitä, mutta jääköön se arvoitukseksi.

Olen nähnyt paljon kesän merkkejä, kuten, terassit täynnä oluenlitkijöitä, kaduilla vilistelee niin nuoria kuin vähän vanhempia naisia kovin kevyissä vetimissä. (ei siksi, että minua haittaisi), puihin on tullut lehdet ja golfatessa mehiläiset kedolla ovat riesaksi asti tuttavuudenhaluisia...

Leijonat ovat leijonia, Jalonen on jaloterästä...

Veikkasin tuossa taannoin suomen mahdollisuuksia lätkän MM-kisoissa. Ei veikkaus menneyt ihan nappiin, mutta leijonille täytyy antaa tunnustus ja Jaloselle etenkin hyvästä peuutuksesta ja peliajatuksesta.

Minä nautin Suomen peliesityksistä ja olisin mieluusti nähnyt Suomen loppupeleissäkin. no ensi vuonna uudelleen...

Mutta kyllä Leijonat tulee!! Muut hommat on jo hyvin hanskassa, vielä kun saadaan tuo maalinteko ongelma pois päiväjärjestyksestä, niin hyvä tulee....

13.05.2009

Pää on tyhjempi kuin paikallisliikenteen bussi..

Päätinpä taas ilahduttaa(????) ihmisiä, raapustamalla muutaman lauseentyngän tähän töllisteltäväksi.

Kuten otsikosta voi päätellä, että joko paikallisliikenteellä menee tosi huonosti tai sitten minulla menee paremmin...

Joo, joskus tuntuu siltä, että päästä ei saa mitään järjellistä

ulos. Joskus taas siitä on pelkkää hyötyä, koska niin ne tarinat ovat usein osuvampia!

Humppilan piimää ja Pohjan kosketuksia..

Humppilassa on kevään aikana käynyt mukavasti ihmisiä ja itse asiassa se ei edes ollut allekirjoittaneelle mikään yllätys. Tässä vajaan vuoden Humppilassa studiota pyörittäneenä olen huomannut, että muutamat Humppilan lasitehtaan myymälöiden henkilökunnat ovat erinomaisella asenteella kyllästettyjä ja tosi mukavaa väkeä. Tässä ei ole edes kotiinpäin vetoa, sillä tämän asian voi kaikki todeta itse poikkeamalla ostoksille kauppakeskukseen.

Jokaisessa paikassa on luonnollisesti ne poikkeukset, jotka vahvistavat säännön, mutta he eivät ansaitse palstatilaa tullakseen mainituiksi.

Fiskars Pohjassa tai paremminkin nyt Raaseporissa sitä vastoin vasta hieroo silmistään rähmiä pitkän talven jäljiltä.

Kuinka kiva onkaan taas saada nähdä niitä ihania ihmisiä, jotka käyvät sulostuttamassa työpäiviäni ja on niitä jo jokunen käynytkin!!!

 

Aukioloajat:

Avoinna ma-la klo 10-17 ,su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Soita ja varmista tilanne! Bianco blu info 045 139 0020

Osta lasinpuhalluslahjakortti valmistujaislahjaksi!

Koulujen päättäjäisjuhliin ja valmistautujaisiin lahjat meiltä! Osta lahjakortti lasinpuhallukseen,joko kurssille tai yhden esineen tekoon. LAHJAKOTIT VOIMASSA 1 VUODEN.
Tai osta kaunista lasia, katso uutuustuotteeemme tai valitse ikikukka, johon saat kaiverruksen kaupan päälle. Tilaukset viimeistään 8.5. Lahjakortin voi tilata vielä vaikkapa juhlapäivänaamuna!