lasinpuhallus
 
'.

LASIKAUPPA


Tule tekemään lasiostokset verkkokaupasamme. Laaja valikoima laadukasta kotimaista käsityötä. Osta itselle tai lahjaksi käyttö- tai koriste-esine. Halutessa lähetämme tuotteen suoraan lahjan saajalle. Tuotteeseen saa tarvittaessa myös kaiverruksen. Kirjaa VIESTI-kenttään kaiverrettava teksti. Muista myös LAHJAKORTIT!

Varastossa olevat lasituotteet saadaan pääsääntöisesti matkaan jo seuraavana arkipäivänä. Mikäli tuote on väliaikasesti loppu varastosta, tomitusaika on noin 2- 7 päivää tilauksesta.

Yli 150 Eur tilaukset toimituskuluitta! Halutessasi voit maksaa tuotteet laskulla, alle 100 Eur tilauksiin lisätään pientoimituslisä 5 Eur. Voit tehdä tilauksesi myös sähköpostilla tai soittamalla tilaukset@biancoblu.fi tai 045 139 0020.


TOIMITUS- JA MAKSUEHDOT

 
 

Aukioloajat:

Pääsiäinen: to klo 10-17, pe klo 11-16, la klo 10-17, su-ma klo 11-16
ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020
Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout