lasinpuhallus
 
'.

LASINPUHALLUSKURSSIT

Olemme palanneet normaaliin kurssiohjelmaan ja siten avoimet kurssit ovat mukana valikoimissamme jälleen. Privaattikurssin saa halutessaan myös ja toistaiseksi ilman privaattilisää!

Studioltamme saa myös kylmät juomat ja jäätelöt!

Puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä on tarjolla. 

Jos tunnet itsesi flunssaiseksi, kannattaa jäädä pois kurssilta.

Päivitämme tietoja tarpeen mukaan!        Varaa paikka kurssille Fiskarsiin puhelimitse 045  139 0020/Tarmo  tai sähköpostitse kurssit(at)biancoblu.fi

Katso myös lahjakorttitarjoukset kursseille!

KAIKKI PERUSKURSSIMME OVAT TARKOITETTU ALOITTELIJOILLE, JOILLA EI OLE AIKAISEMPAA KOKEMUSTA LASINPUHALLUKSESTA.

Tarjoamme alakouluikäisille lapsille mahdollisuuden tulla mukaan kurssille - 25 % hintaan aikuisten kurssihinnasta. Tämä on ollut ongelmana aiemmin etenkin perheiden tullessa kursseille, koska tällöin lapsista on veloitettu normaali kurssihinta. Tuo alennus on voimassa toistaiseksi.

Nuorin kurssilla ollut lapsi on ollut 5 vuotias. Nuorin esineen puhaltaja taasen on ollut 2-vuotias.

Tervetuloa myös jatkokurseille, joita järjestämme. Ohjelmarunko on valmis 10 ensimmäiselle kurssille, eikä se siihenkään lopu. Joten ei muuta kuin kurssia varaamaan.

On mahdollista saada myös privaattikurssi pienellä lisämaksulla. Jos osanottajia on minimimäärää vähemmän, voi 5 euron lisämaksulla per hlö saada privaattikurssin itselleen tai ryhmälleen. Minimimäärä on 4 hlöä, jolloin privaattilisää ei veloiteta.

Avoimelle kokopäiväkurssille voi ilmoittautua myös puolipäivä-, startti-, pika- ja tuplakurssilaiset. Myös yhden esineen teot ovat mahdollisia näiden kurssien yhteydessä. Puolipäiväkurssipäivinä mukaan voi ilmoittautua edellisen tavoin myös lyhyemmälle kurssille tulijat jne.

Jos suunnitellulle kurssille ei ole vielä ilmoittautuneita, voidaan sen päivän  kurssiohjelma muuttaa tarpeen mukaan. 

Kurssilaiset saavat aina myös -20 % alennuksen myymälän normaalihintaisista lasituotteista.

Kursseilla tutustutaan perinteisiin lasinpuhallustekniikoihin ja valmistetaan omia tuotteita mestarin avustuksella. Alkeiskurssien pääpaino on esineiden muodon tekeminen oppiminen puhaltamalla, venyttämllä, pyörittämällä tai pihdeillä tai muilla työkaluilla muotoillen.

Pitemmillä kursseilla pidetään tarvittaessa ruokatauko. Lähistöllä on 4-6 eri vaihtoehtoa ruokailulle, riippuen vuodenajasta. Niin kahviloita, kuin ravintoloita. Myös omat eväät ovat ok.

Lasinpuhalluskurssit ovat esinepainotteisia kursseja, joilla jokainen kurssilainen, riippuen kurssin pituudesta, saa muotoilla itse 2-5 esinettä.

Ykköskurssilla mestari ottaa lasimassan uunista ja värjää sen kurssilaisen mielen mukaan ja varsinaisen esineen muodon hakeminen jää kurssilaisen toimeksi. Pitempien kurssien lopputöiden kohdalla, kurssilaiset pääsevät myös ottamaan lasia uunista, värjäämään sitä ja vähän työstämäänkin eri työvälineillä, mestarin opastuksella.

Jatkokursseilla oman työn osuus kasvaa ja ideana on saavuttaa myöhemmin taso, jossa voisi omatoimisesti myös esineitä tehdä. Matka siihen on kuitenkin pitkä, mutta mielenkiintoinen.

Kurssilaisia ei ole vakuutettu kurssinjärjestäjän toimesta, joten jokainen voi halutessaan tarkastaa oman vakuutustilanteensa omasta vakuutusyhtiöstään.

Vakavia tapaturmia kurssilaisille ei ole koskaan tapahtunut. Pieniä palohaavoja on tullut, mutta nekään ei ole koskaan estäneet kurssin läpiviemistä.

Kurssille kannattaa varustautua iloisella mielellä. Vaatetus tilanteen mukaan eli jos käsiesi iho on hyvin lämmönarka, kannattaa mukaan ottaa pitkähihainen vaate. Hyvät kengät, mielellään umpimallia. Uunilla työskennellä tulee kuuma, mutta omaa vuoroa odotellessa voi olla viileämpi, joten hyvä olisi ottaa jokin helppo vaate, jonka odotusajaksi laitaa päälle, kuten urheilijat konsanaan.

Varauksen yhteydessä tulee maksaa varausmaksu, joka on 50 eur per hlö. Luonnollisesti varausmaksu vähennetään sitten kurssin hinnasta, kun kurssi on suoritettu.

Kurssin peruuntuessa kurssilaisen toimesta varausmaksua ei palauteta, jos peruutus tapahtuu vähemmän kuin 48 tuntia ennen kurssin alkua.

Jos varausmaksua ei ole maksettu, perimme 50 euron sakkomaksun, mikäli kurssilaiset jättävät tulematta paikalle, ilman pätevää etukäteisselvitystä poissaolon syystä.

Kurssin hinta sisältää opetuksen. Kursseilla syntyneet teokset kurssilaiset saavat omikseen, kun ne ovat jäähdytetty ja jälkikäsitelty. Tuotteiden valmistumisaika on max 1 kk tällä hetkellä. 

Tuotteet voidaan lähettää kurssilaiselle, jolloin kurssilainen maksaa rahdin. Tuotteet voidaan myös noutaa Fiskarsista tai Nummelasta, kunha asiasta on vähintäin päivää ennen sovittu.

Säilytysaika noudettaville tuotteille on 3 kk tai sopimuksen mukaan, jonka jälkeen emme vastaa niiden löytymisestä enää. Tämä siksi, että varastoihimme on kerääntynyt kohtuullisen paljon lasitöitä, joita ei ole noudettu. Koska tilamme ovat rajalliset, aiheuttaa se vain harmaita hiuksia esineiden etsinnöissä.

Uusina yhteistyökumppaneina ovat myös e-passi ja eazybreak

Olemme lisänneet tyky-setelit maksuvälineiksi lasinpuhalluskursseillemme.

Meillä voit käyttää kurssin maksuun myös virikeseteleitä virikeseteli 

Sekä myös nyt kulttuuriseteleitä smartum 

Aukioloajat:

Avoinna: ti 20.10 klo 10-15
ma-la klo 10-17 ,su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco blu info 045 139 0020
Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Jos omistat lahjakortin, joka on menossa vanhaksi pian, voit ottaa yhteyttä ja järjestämme kortille lisäaikaa maksutta.

Ole yhteydessä 0451390020/Tarmo tai Tarmo.maaronen@biancoblu.fi

Lasistudiomme on avoinna normaalisti. Lasinpuhalluskurssit jatkuvat Kurssiaikataulujen mukaisesti. Jokaisena päivänä kurssit ovat mahdollisia. Avoimet kurssit ovat kaikille mahdollisia, mutta oman ryhmän kanssa pääsee puhaltamaan ilman ulkopuolisia ja ilman privaattilisiä ainakin kesäkuun ajan. Puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä on tarjolla.
Jos tunnet itsesi flunssaiseksi, kannattaa jäädä pois kurssilta.

Nyt on oiva tilaisuus hankkia kursseille lahjakortteja itselle tai antaa niitä lahjaksi Meillä on hyviä tarjouksia niistä! Kortit pääsääntöisesti voimassa vuoden. Tämän jälkeenkin korteille saa helposti lisäaikaa!
Kiitämme asiakkaitamme tuestanne ja toivotamme kaikille parasta mahdollista terveyttä! Pidetään lippu korkealla ja hymy huulilla, kyllä tämäkin joskus ohi menee!

Päivitämme tietoja tarpeen mukaan!

 
 
Checkout