lasinpuhallus
 
'.

Hiihtolomaviikoilla lumipallopuhallus!

Hiihtolomaviikkojen 8-9 aikana voi varata lumipallopuhalluksen itselleen tai perheelleen tai kavereilleen. Lumipallopuhallus on tarjoushintainen mahdollisuus tutustua lasinpuhallukseen ja saada muistoksi tutustumisesta oma puhaltama/muotoilema esine.

Nimensä mukaisesti puhallamme palloja lapset 25 ja aikuiset 35 euron kpl hintaan, mutta mahdollisuus myös muihin tuotteisiin on olemassa.

2.hintaryhmän pienet pullot, vaasit ja linnut lapsille 30 eur ja aikuisille 40 eur.

Lisäksi isojen 1.hintaryhmän tuotteiden, kuten isojen pullojen , vaasien, tuikkukuppien tekoon tarjoamme -10 % alennuksen normaalihinnoista.

Varaa puhallusaika emaililla kurssit@biancoblu.fi tai soittamalla, tekstarilla Tai whats appilla 0451390020 /Tarmo

 

Tiedotus lahjakorttien ostajille!

Emme vastaanota lahjat.fi yrityksen kortteja, koska heillä on epäselvyyksiä tilityksissä. Pahoittelut niille, jotka sieltä ovat kortteja ostaneet. Pyydäme kääntymään viranomaisten puoleen.

Korostetaan vielä että Elämyslahjat. fi kortit toimivat normaalisti!!!!

 

Myydään lasinpuhalluslaitteita!

Myydään pois tarpeettomina 3 jäähdytysuunia, 3 trummelia, 1 plaana ja muita lasinvalmistuksessa käytettäviä laitteita. Tiedustelut 

0451390020/Tarmo tai info@biancoblu.fi

 

Kesän 2020 lasinpuhalluskurssikalenteri julkaistu!

Kesän 2020 kurssikalenteri jullkaistu. varaa paikkasi itsellesi tai ryhmällesi ajoissa, sillä kesälläkin lasinpuhalluskurssit ovat tosi suosittuja!

 

UUTUUS! LASINPUHALLUSKURSSI OMAN ESINEEN TEKOON PERHEILLE!

Vietä hetki laatuaikaa perheen kesken lasinpuhalluskurssilla.

Voit valita joko koristepallon puhalluksen tai oman lasiesineen teon ( sisältää 6 erilaista vaihtoehtoa, kuten pullo, vaasi, lintu jne.)

Osanottajia perheen koon mukaan, kuitenkin vähintään 3 hlöä.

Koristepallo erikoishintaan 32 euroa per perheenjäsen ja oman lasiesineen teossa 50 eur per perheenjäsen.

Hinta tässä tapauksessa sama kaikille.

Klikkaa tarpeellinen määrä puhallusoikeuksia ja saat sitä vastaavan lahjakortin, joka on vuoden voimassa. Voit myös ienemmille valita koristepallon ja isommille muita esineitä.

 

Kevään 2020 lasinpuhalluskurssien tapahtumakalenteri julkaistu

Vaikka syksy tulla jolkottelee vasta, on kevään kurssipäivät pääsääntöisesti lyöty lukkoon.

Ei muuta kuin varaamaan itselle tai ryhmällesi omaa kurssipäivää!

Ilmoittaudu fiskars@biancoblu.fi tai soita 045 139 0020/tarmo

 

Tyky-setelit maksuvälineiksi lasinpuhalluskursseille!

Olemme lisänneet tyky-setelit maksuvälineiksi lasinpuhalluskursseillemme. Näin ollen tyky-seteleiden lisäksi, maksuvälineinä toimivat edelleen smartumin kulttuurisetelit ja edenredin virikesetelit. Tervetuloa kursseille hyödyntämään niitä!
 

Uutuus! Kulinaristipaketti 2

Paketti sisältää puolipäiväkurssin Bianco Blussa ja 3 ruokalajin menu Huippuravintola Wärdshusissa , joko yhdelle tai 2 hlölle. Tutustu ja tilaa!

 

Uutuus! Lapset mukaan lasinpuhalluskursseille edullisempaan hintaan!

Tarjoamme jatkossa alakouluikäisille lapsille mahdollisuuden tulla mukaan kurssille - 25 % hintaan aikuisten kurssihinnasta. Tämä on ollut ongelmana aiemmin etenkin perheiden tullessa kursseille, koska tällöin lapsista on veloitettu normaali kurssihinta. Tuo alennus on voimassa toistaiseksi.

Nuorin kurssilla ollut lapsi on ollut 6- vuotias.

 

Saat meiltä kaiverrukset lasiesineisiisi ja myös muihin materiaaleihin!

Halutessasi voit tuoda meille esineesi kaiverrettavaksi.

Jos tarvitset lahjaesineeseen kaiverrustekstiä, esim, nimi, päiväys, vuosiluku, onnitteluteksti tms. Ota yhteyttä ja kysy hintaa ja materiaalin kelpoisuuutta kaiverrukselle. Hinta alkaen 10 euroa per kaiverrus. Omiin lasituotteisiin kaiverrus kuuluu kaupantekijäisenä.

 

KOIRIEN MAAILMANNÄYTTELYN PALKINNOT SUUNNITTELI JA TOTEUTTI TARMO MAARONEN

Pitkällisen sunnitteluprosessin jälkeen, Tarmo Maaronen aloitti palkintojen valmistamisen ja sai ne vamiiksi juuri parahiksi ennen näyttelyn alkua.
Ohessa kuvia palkinnoista!

WDS2014 trophiesWDS2014 trophies

dogs
 

 

Aukioloajat:

Avoinna:
ma-la klo 10-17 ,su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco blu info 045 139 0020
Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Varaa paikkasi alkuvuoden lasinpuhalluskursseille! Osa kursseista täynnä jo, mutta paljon paikkoja löytyy vielä! Kurssit ja lahjakortit voit ostaa nyt näppärästi verkkokaupastamme!

 
 
Checkout