lasinpuhallus
 
'.

Toimitus ja maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

 

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

 

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Masterpass ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: mobilepay.fi/fi-fi/Pages/faq.aspx

Masterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla: masterpass. com/assets/pdf/masterpassoperatingrules. pdf

 

GSM-maksu

Ainapay

Palvelu perustuu 060605-maksupalvelunumeroiden käyttöön. Maksaminen tapahtuu soittamalla maksupalvelunumeroon ja toimimalla äänitiedotteiden mukaisesti.

Palvelun hinta on palvelunumerokohtainen ja sisältää tuotteen hinnan sekä palveluun liittyvän laskutuskorvauksen. Palvelun hinnan lisäksi asiakas maksaa normaalin matkapuhelumaksun oman matkapuhelinoperaattorinsa hinnoittelun mukaisesti. GSM-maksuostot peritään käyttäjän puhelinlaskussa.

Palvelun käytön rajoitukset /matkapuhelinliittymä:

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

HINNAT
Hinnat ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

TOIMITUSKULUT
Toimituskulut vaihtelevat riippuen tilattavien tuotteiden koosta ja painosta. Kokonaishinnan postikuluineen näet ennen tilauksen vahvistamista.

Postiennakko toimituksesta veloitamme lisäksi Postin perimän 5,50 euron suuruisen postiennakkolisän. Yli 150 euron tilaukset toimitetaan postimaksutta Suomeen.

TOIMITUSTAPA
Tuotteet toimitetaan Suomen postin tai matkahuollon välityksellä. Voit tietenkin myös noutaa tuotteen Lasistudioltamme Fiskarsista: Bianco Blu Oy, Kuparivasarantie 7 a, 10470 Fiskars  sopimuksen mukaan. Tällöin hyvitämme toimituskulut noudon yhteydessä. Noudosta on sovittava aina erikseen Bianco Blu Oy:n kanssa.

Varastosssa olevt tuuotteet saadaan pääsääntöisesti matkaan seuraavana arkipäivänä. Mikäli tuote on väliaikaisesti loppunut varastostamme, tiedotamme toimituksen viivästymisestä sähköpostitse, Tuotteen kohdalla on maininta, jos sitä on varastossa. Tilaustuotteen toimitusaika 2-7 pvää.


VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS
Kuluttajasuojalain mukaisesti kuluttajalla on etämyynnissä 14 päivän vaihto- ja palautusosoite.

Voit siis tutustua Bianco Blulta tilaamiisi tuotteisiin 14 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta sekä varmistua näin ostopäätöksestäsi. Ellei tuote vastaa odotuksiasi, voit 14 päivän kuluessa palauttaa sen tai vaihtaa toiseen tuotteeseen. Edellytyksenä on se, että tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Tuote on palautettava aina alkuperäispakkauksessaan.

Kuluttajasuojalain mukaisesti palautamme maksamasi kauppahinnan palautusilmoitukseen ilmoittamallesi tilille.

lisätietoja:
Bianco Blu Oy (arkisin klo 10-17)

Kuparivasarantie 7a

10470 FISKARS

Y-tunnus 1104525-5
puh. 045 139 0020
info@biancoblu.fi


 

Tuotetakuu

Kaikki tuotteet ovat käsityönä Fiskarsissa valmistettuja. Jokaisessa tuotteessa on tekijän signeeraus.

KAIVERRUS KAUPANPÄÄLLE
Kaiverramme haluamasi lyhyen tekstin tilaamiisi tuotteisiin. Päivämäärä, lahjan saajan/antajan nimi, tilaisuuden nimi jne.

Toimitustieto-sivulla on tila johon voit kirjoittaa kaiverrettavat tiedot. Jokaisessa tuotteessa voi tietenkin olla eri teksti.

 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020
Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Jos omistat lahjakortin, jonka määräaika umpeutuu lähiaikana, voit ottaa yhteyttä ja järjestämme kortille lisaikaa maksutta.

Kiitämme asiakkaitamme tuestanne ja toivotamme kaikille parasta mahdollista terveyttä! Pidetään lippu korkealla ja hymy huulilla, kyllä tämäkin joskus ohi menee!

Päivitämme tietoja tarpeen mukaan!

 
 
Checkout