lasinpuhallus
 
'.

1036 Italia vaasi pieni norm 44 €, 1037 iso 99 €

Arvostettu lahjasine.  Väreissä löytyy koboltinsinistä, kauniin rubiininpunaista ja vihreää.

Tämän vaasin suunnittelin vuonna 1995 Italiassa ja se oli kovasti italialaisten mieleen. Tämän vaasin myötä syntyi myös lopullinen ajatus oman studion perustamisesta.

Ja nimeksihän sille tuli Bianco Blu....

Design: Tarmo Maaronen 1995
Värit Blue, green and red
 


Italia pieni sininen

Korkeus: 10 cm
Hinta: 44.00 €

Määrä:

Italia pieni vihreä

 

Korkeus: 10 cm
Hinta: 44.00 €

Määrä:

Italia pieni punainen

Korkeus: 10 cm
Hinta: 44.00 €

Määrä:

Italia iso sininen

Korkeus: 15 cm
Hinta: 99.00 €

Määrä:

Italia iso vihreä

 

Korkeus: 15 cm
Hinta: 99.00 €

Määrä:

Italia iso punainen

Tulipunainen iso Italia vaasi on punaisen ystäville täydellinen valinta. Kauniisti hehkuvat punaisen sävyt antavat sille oman taikansa.

Korkeus: 15 cm
Hinta: 99.00 €

Määrä:

 

Aukioloajat:Avoinna ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout