lasinpuhallus
 
'.

RUUKKIPAKETTI

Nyt lasinpuhalluksen ohessa ruukit haltuun. Tämä paketti sisältää lasipuhalluskurssin Fiskarsissa ja yöpymisen Billnäsissä. Kädentaitojen karttuessa ehdit myös tutustua ihastuttaviin ja historiaa huokuviin ruukkeihin kummallakin alueella.

Ruukkipaketti sisältää:

  • puolipäiväkurssi tai 2 hlölle valinnan mukaan (avoin, 4 esineen teko per/hlö) 
    TAI 
  • kokopäiväkurssi tai 2 hlölle valinnan mukaan (avoin, 5 esineen teko per/hlö) 
  • hotelliyö (yksi yö 1 tai 2 hlölle valinnan mukaan) B&B Eden Billnäs
    aamiainen ei sisälly hintaan, mutta Edenin keittiö on vapaassa käytössä ja aamiaistarpeet voit tuoda itse, Haluteesa aamiastarpeet saa myös talon puolesta hintaan 12 eur/hlö (mainitse erikseen tilausta tehdessä). Tutustu majoituskohteeseen www.edenbillnas.fi

1 hlö RUUKKIpaketti PUOLIpäiväkurssi/Eden
165 Eur
2 hlö RUUKKIpaketti PUOLIpäiväkurssi/Eden
290 Eur
1 hlö RUUKKIpaketti KOKOpäiväkurssi/Eden
190 Eur
2 hlö RUUKKIpaketti KOKOpäiväkurssi/Eden
350 Eur


Varaukset Bianco Blun kautta kurssit@biancoblu.fi tai 045 139 0020.
Kaikki kurssipaketit voidaan ostaa myös lahjakorttina (kirjoita verkkokaupan ostoskorissa 'VIESTI' kenttään haluamasi lahjakorttivaihtoehto).

 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout