lasinpuhallus
 
'.

OHJELMAPALVELUT

Järjestämme "ohjelmapalveluita" ryhmille

Lasinpuhalluskurssit : Katso osiosta Lasinpuhalluskurssit

Oman lasiesineen teko: Oman lasiesineen tekoon pitää varata aika, vaikka joskus se onnistuukin ilman etukäteisvarausta. Otamme vastaan ryhmiä 1-50 hlöä, jotka voivat siis päivän mittaan tehdä oman lasiesineen, jonka uunikäsittelyn jälkeen voi noutaa paikan päältä tai se toimitetaan, aikaisintaan seuraavana päivänä.

Tunnissa saadaan läpi 5-15 puhaltajaa, riippuen puhallustuoteryhmästä, jonka ryhmä valitsee.

On myös mahdollisuus tarjota spesiaalilahja eli filigranityön teko. Hinta 100 eur per teos. Tällä vaihtoehdolla voitte antaa arvokkaamman lahjan sankarille tai onpa se mahdollista kaikille läsnäolijoillekin.

Filigranityölle varataan aikaa tunti per 3-4 hlöä

Oman esineen teossa ei ole ikärajaa. Nuorin puhallusvieras on ollut 2,5 vuotias.

Lasinpuhallusnäytös: kesto noin 40 minuuttia ja siinä kerrotaan lasinpuhalluksesta ja pyritään näyttämään 3 erilaisen lasiesineen valmistus. Tarvittaessa voimme muuttaa näytöksen kestoa ja hinnoittelua, jos ryhmä on iso ja se pitää jakaa osiin. 20 hlöä on maksimikoko, mutta teemme poikkeuksia , joskin isompien ryhmien kohdalla näkyvyys ei ole paras mahdollinen.

Näytöksen lopuksi annamme yhdelle vieraalle mahdollisuuden tehdä puhalluskokeilun.

Lasinpuhallusoppitunti: Tarkoitettu kouluille oppitunniksi, jossa kerrotaan lasinteosta ja näytettän muutaman esineen valmistus. Muutama oppilas pääsee yleensä samalla kokeilemaan puhallusta.

Lasinpuhalluskokeilu : Tarkoitettu pienemmille vieraille, miksei isommillekin , jotka haluavat kokeilla miltä lasinpuhaltaminen tuntuu, mutta eivät haölua vielä tehdä esinettä.Kokeilussa puhalletaan lasipallo, joka puhalluksen jälkeen rikotaan keräysastiaan.

Lasinpuhalluskilpailu: Lasinpuhalluskilpailu on leikkimielinen kisa ryhmille, jotka haluiavat mitellä osaamistaan puhaltamisen konstikkaassa lajissa. Jokainen vuorollaan yrittää puhaltaa mahdollisimman ison ehjän pallon ja voittanut palkitaan pienellä lasilahjalla, johon kaiverretaan puhallusmestari teksti.

Lasimestari itse toimii tuomarina ja hänen sanansa on laki. Homman tekee vaikeaksi se, että mitä isomman pallon puhaltaa, sen helpommin se hajoaa ja silloin armoton seuraus on hylkääminen. Siksi taktikointi kuuluu tähän lajiin.

 
 

Aukioloajat:

Avoinna: pääsiäisenä to-pe klo 11-16, la klo 10-17
ma-la klo 10-17 ,su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco blu info 045 139 0020
Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Jos omistat lahjakortin, joka on menossa vanhaksi kevään aikana, voit ottaa yhteyttä ja järjestämme kortille lisäaikaa maksutta.

Ole yhteydessä 0451390020/Tarmo tai Tarmo.maaronen@biancoblu.fi

Lasistudiomme on avoinna ja toimii pienimuotoisesti toistaiseksi. Lasinpuhalluskurssit jatkuvat tarpeen mukaan, mutta max 10 hlön ryhmät ovat tällä hetkellä mahdollisia. Kaikki tulevat kurssit järjestetään privaattikursseina, ilman privaattilisiä. Näin ollen oman ryhmän kanssa pääsee puhaltamaan ilman ulkopuolisia. Puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä on tarjolla.
Jos tunnet itsesi flunssaiseksi, kannattaa jäädä pois kurssilta.

Nyt on oiva tilaisuus hankkia kursseille lahjakortteja itselle tai antaa niitä lahjaksi Meillä on hyviä tarjouksia niistä! Lisäksi myönnämme 1,5 vuoden voimassaolon koronaepidemian aikana ostetuille korteille. Tämän jälkeenkin korteille saa helposti lisäaikaa!
Kiitämme asiakkaitamme ja toivotamme kaikille parasta mahdollista terveyttä! Pidetään lippu korkealla ja hymy huulilla, kyllä tämäkin josus ohi menee!

Päivitämme tietoja tarpeen mukaan!

 
 
Checkout