lasinpuhallus
 
'.

OHJELMAPALVELUT

Järjestämme "ohjelmapalveluita" ryhmille

Lasinpuhalluskurssit : Katso osiosta Lasinpuhalluskurssit

Oman lasiesineen teko: Oman lasiesineen tekoon pitää varata aika, vaikka joskus se onnistuukin ilman etukäteisvarausta. Otamme vastaan ryhmiä 1-50 hlöä, jotka voivat siis päivän mittaan tehdä oman lasiesineen, jonka uunikäsittelyn jälkeen voi noutaa paikan päältä tai se toimitetaan, aikaisintaan seuraavana päivänä.

Tunnissa saadaan läpi 5-15 puhaltajaa, riippuen puhallustuoteryhmästä, jonka ryhmä valitsee.

On myös mahdollisuus tarjota spesiaalilahja eli filigranityön teko. Hinta 100 eur per teos. Tällä vaihtoehdolla voitte antaa arvokkaamman lahjan sankarille tai onpa se mahdollista kaikille läsnäolijoillekin.

Filigranityölle varataan aikaa tunti per 3-4 hlöä

Oman esineen teossa ei ole ikärajaa. Nuorin puhallusvieras on ollut 2,5 vuotias.

Lasinpuhallusnäytös: kesto noin 40 minuuttia ja siinä kerrotaan lasinpuhalluksesta ja pyritään näyttämään 3 erilaisen lasiesineen valmistus. Tarvittaessa voimme muuttaa näytöksen kestoa ja hinnoittelua, jos ryhmä on iso ja se pitää jakaa osiin. 20 hlöä on maksimikoko, mutta teemme poikkeuksia , joskin isompien ryhmien kohdalla näkyvyys ei ole paras mahdollinen.

Näytöksen lopuksi annamme yhdelle vieraalle mahdollisuuden tehdä puhalluskokeilun.

Lasinpuhallusoppitunti: Tarkoitettu kouluille oppitunniksi, jossa kerrotaan lasinteosta ja näytettän muutaman esineen valmistus. Muutama oppilas pääsee yleensä samalla kokeilemaan puhallusta.

Lasinpuhalluskokeilu : Tarkoitettu pienemmille vieraille, miksei isommillekin , jotka haluavat kokeilla miltä lasinpuhaltaminen tuntuu, mutta eivät haölua vielä tehdä esinettä.Kokeilussa puhalletaan lasipallo, joka puhalluksen jälkeen rikotaan keräysastiaan.

Lasinpuhalluskilpailu: Lasinpuhalluskilpailu on leikkimielinen kisa ryhmille, jotka haluiavat mitellä osaamistaan puhaltamisen konstikkaassa lajissa. Jokainen vuorollaan yrittää puhaltaa mahdollisimman ison ehjän pallon ja voittanut palkitaan pienellä lasilahjalla, johon kaiverretaan puhallusmestari teksti.

Lasimestari itse toimii tuomarina ja hänen sanansa on laki. Homman tekee vaikeaksi se, että mitä isomman pallon puhaltaa, sen helpommin se hajoaa ja silloin armoton seuraus on hylkääminen. Siksi taktikointi kuuluu tähän lajiin.

 
 

Aukioloajat:

Avoinna:
ma-la klo 10-17 ,su klo 11-16 Perjantait jouluun asti klo 18 saakka.
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco blu info 045 139 0020
Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Osta joululahjaksi lahjakortti lasinpuhallukseen!


Osta lahjakortti jouluksi ja yllätä ystäväsi , rakkaimpasi tai läheisesi upealla tavalla. Kortteja on joka lähtöön aina yhden esineen teosta, kokopäiväkurssiin ja myös ryhmille omansa. Lahjakortit voimassa vuoden. Lasinpuhalluskurssimme ovat saavuttaneet valtavan suosion ja eikä syyttä yli 4000 kurssilaista ole käynyt kursseillamme.
Lasinpuhalluslahjakortti on elämyksellinen lahja, joka saajansa mielessä säilyy yhtenä rikkaana muistona
Kortteja voit ostaa Jouluksi vielä 24.12 klo 15 asti, jolloin laitamme kortin sinulle sähköpostin välityksellä tai toki voit käydä myymälöistämme sen hankkimassa myös. Hyvää Joulunodotusta!

 
 
Checkout