lasinpuhallus
 
'.

KURSSIVAIHTOEHDOT JA HINNASTO

Tässä alkeiskurssien puhallusvaihtoehtoja

Uudet kurssimuodot löydät allaolevista kurssivaihtoehdoista!

Kurssin voi maksaa myös verkkokaupassamme klikkaamalla sopivaa kurssia.

Maksun jälkeen voit ottaa yhteyttä ja sopia kurssipäivästä.  Maksutapana pankki- ja luottokortit. Varauksen voi tehdä sähköpostitse tai puhelimitse ja laskutus onnistuu myös kurssin jälkeen.

Kurssipaikan vahvistus edellyttää varausmaksua etukäteen (50 eur/hlö, summa vähennetään kokonaishinnasta). Mikäli osallistuja ei saavu kurssille tai peru/siirrä kurssia vähintään 48 h ennen kurssin alkua, varausmaksua ei palauteta. Kurssin siirto ilman lisämaksua on mahdollinen 31.12.2020 saakka ja sen jälkeenkin pientä lisämaksua vastaan 3 kk jaksoissa. (tilanne päivitetään 31.12.2020)

Varaa paikka puhelimitse 045 139 0020 tai sähköpostitse kurssit@biancoblu.fiKATSO SEURAAVISTA VAIHTOEHDOISTA SINULLE SOPIVIN:

Hinnat voimassa vuoden 2020 loppuun asti.


Uutuus!
 Juomalasikurssi 95 eur per hlö ( yhden driivatun juomalasin tekoon)Uutuus! Maljakkokurssi 105 per hlö ( 2 maljakon tekoon)

Uutuus! Pikarikurssi 99 eur per hlö ( yhden pikarin tekoon)

Uutuus! Oluttuoppikurssi 109 eur per hlö (yhden tuopin tekoon)

Oman koristepallon teko aikuiset 40 eur , lapset 31 eur

Oman lasiesineen teko 2.hinta : aikuiset 63 eur, lapset 39 eur

Oman lasiesineen teko 1.hinta: aikuiset 78 eur, lapset 49 eur

Tuplakurssi 79 eur / hlö

Pikakurssi 96 eur / hlö

Starttikurssi 115 eur / hlö

Puolipäiväkurssi 125 eur / hlö

Kokopäiväkurssi 145 eur / hlö

Viikonloppukurssi 2 kokopäiväkurssin paketti yhdelle hlölle 285 eur / hlö

Viikkokurssi tai 4 kokopäiväkurssin paketti yhdelle hlölle

550 eur / hlö

Varausmaksu

 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020
Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Jos omistat lahjakortin, jonka määräaika umpeutuu lähiaikana, voit ottaa yhteyttä ja järjestämme kortille lisaikaa maksutta.

Kiitämme asiakkaitamme tuestanne ja toivotamme kaikille parasta mahdollista terveyttä! Pidetään lippu korkealla ja hymy huulilla, kyllä tämäkin joskus ohi menee!

Päivitämme tietoja tarpeen mukaan!

 
 
Checkout