lasinpuhallus
 
'.

PUOLIPÄIVÄKURSSI 1

PUOLIPÄIVÄKURSSI 1 ON HYVÄ ALOITUSKURSSI LASINPUHALLUKSEN SALOIHIN

  • kesto n. 4 tuntia täydelle ryhmälle (osallistujia  min 4 - max 8 henkilöä)
  • aikataulu yleensä klo 10 - 14
  • neljän (4) esineen valmistus/osallistuja

Kurssi on tarkoitettu vasta-alkajille, jotka eivät ole aiemmin käsitelleet sulaa lasimassaa. Kurssilla harjoitellaan lasinkäsittelyä ja jokainen osallistuja valmistaa neljä (4) lasiesinettä, esimerkiksi karahvipullo, lintu, koristepallo ja paperipaino. Kurssi toteutuu normaalimittaisena (4 tuntia) mikäli osallistujia on 4 - 8 henkilöä. Mikäli osallistujia on vähemmän (1 - 3), kurssin kesto lyhenee.

Puolipäiväkurssi 1:n käyneille on olemassa jatkokurssi. Jatkokursseilla tehdään haastavampia ja enemmän tekoaikaa vaativia esineitä, joten puolipäiväkurssi 2:lla ehditään tehdä vain kolme (3) esinettä/osallistuja.

KURSSIKALENTERI

Kaikkia tarjolla olevia kursseja ei välttämättä ole aikataulutettu kalenteriin. Jos haluamaasi kurssia ei löydy tai tämän kurssin aikataulutus ei sovellu, ota yhteyttä ja muokataan sinulle sopiva kokonaisuus. HUOM! Kursseille osallistuminen on AINA sovittava erikseen etukäteen lasimestarin kanssa 045 139 0020 tai kurssit@biancoblu.fi. Kurssipaikka vahvistuu vasta kun olet sopinut päivän ja saanut kirjallisen vahvistuksen (e-mail, tekstiviesti tms.)

 

Hinta: 125.00 €

Määrä:
 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout