lasinpuhallus
 
'.

KURSSIVIIKKO

KURSSIVIIKOLLA ON HYVÄ VAIHTOEHTO SILLOIN, KUN HALUAA EDETÄ NOPEASTI LASINPUHALLUKSEN TAIDOISSA. KURSSIIN SISÄLTYY KOKOPÄIVÄKURSSIT 1-4.

Tällä hetkellä alustava suunnitelma kurssiviikolle on 2 - 5.8.2021 (ma-to).
TERVETULOA! Huom. kurssi toteutuu normaalimittaisena (4 pv) mikäli osallistuja 7-8 henkilöä. Vähemmällä osallistujamäärällä kurssin toteutus on nopeampi.

Kurssiviikolla voi 4 päivän aikana saada paljon kokemusta lasinkäsittelyssä. Ei se mestariksi vielä tee, mutta hyvä alku. Kurssin aikana tutustutaan vähän syvemmin lasinpuhallukseen, kuten muotoiluun pihtien ja muiden työvälineiden kanssa, filigranilasitekniikkaan, driivaukseen eli suunavaustekniikkaan ja moneen muuhun mielenkiintoiseen lasinmuovaustekniikkaan. Kurssit pidetään yleensä ma-to. ja useimmin kesällä. Sopivia ajankohtaa voi ehdottaa tai kysymyksiä esittää, soittamalla 045-139 0020 tai sähköpostilla kurssit@biancoblu.fi.

Hinta: 550.00 €

Määrä:
 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout