lasinpuhallus
 
'.

LASIPELLET


Pelle 350 eur

Tarmo Maarosen uudet  värikkäät pellet sinivihreä ja punasininen. Pellet vapaaasti muokattuja ja puhallettuja Tarmo Maarosen suunnittelemia ja valmistamia.

Ilmoita ostaessasi, kumpi väri miellyttää.pellet ovat kaikki uniikeja ja siten hieman erinäköisiä, mutta kooltaan ne ovat samankorkuisia eli n. 30cm korkeita.

Erinomainen lahja,hieno keräilytuote. Jokainen pelle on taitelijan signeerama ja numeroitu.

Korkeus: 30
Design: Tarmo Maaronen 2018
Värit sinivihreä ja punasininen
Hinta: 350.00 €

Määrä:

Pelle sinivihreä 350 €

Hinta: 350.00 €

Määrä:

1004 Pikkupelle 35 €

Isojen pellepatsaiden pienoisversio!

Design: Tarmo Maaronen 2000
Hinta: 35.00 €

Määrä:

1083 Circo 390 €

Tämä kuuluu vanhempiin töihini näillä sivuilla.

Tästä myös alkoi Klovnien vallankumous minun lasitaiteessani.

Näistä nyt pieni uniikkisarja numeroituna saatavilla.

Korkeus 35 cm

Design: Tarmo Maaronen 1993
Hinta: 390.00 €

Määrä:

 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout