lasinpuhallus
 
'.

MUISTOTUOTTEET

 

LEMMIKIN MUISTOLLE - TUHKA LASIIN IKUISTETTUNA

Yksilöllinen lasimuistoesine osasta lemmikin tuhkaa

Valmistamme yksilöllisen lasimuistoesineen osasta tuhkatun lemmikin tuhkaa. Jokainen muistoesine valmistetaan asiaan kuuluvalla arvokkuudella tilaustyönä tilaajan toiveita noudattaen. 

Hinnat 40 Eur - 100 Eur riippuen tuotteen koosta ja muista halutuista yksityiskohdista. Lemmikin tuhkan (pieni määrä) voi tomittaa henkilökohtaisesti lasistudiolle tai lähettää postitse asianmukaisessa pakkauksessa. Yksityiskohdista sovimme erikseen, ota yhteyttä info@biancoblu.fi tai soita 045 139 0020.


1091 RISTITUIKKU 49 EUR

Ristituikku on vainajan perheelle tai ystäville oiva tapa muistaa edesmennyttä lähimmäistään.

Tarvittaessa kaiverramme tuotteeseen vainajan nimen ja syntymä- ja kuolinajan. Sytytetty tuikku on miellyttävä tapa muistaa häntä, joka elää muistoisanne ikuisesti.

Design: tarmo maaronen 2013
Värit kirkas tai voit myös ehdottaa omaa värivaihtoehtoa
Hinta: 49.00 €

Määrä:

 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout