lasinpuhallus
 
'.

HEMMOTTELUPAKETIT 235 Eur - 429 Eur

Olipa vuodenaika mikä tahansa, tässä mukava kokonaisuus eri kurssivaihtoehdoilla aistiesi hemmotteluun. Tule yksin tai yhdessä, teet lasikurssilla upeat uniikit lasiesineet ja yövyt (ennen tai jälkeen kurssipäivän) upeassa ja rauhallisessa hotelli Tegelissä, aivan lasipajan vieressä. 

Hemmottelupaketit sisältävät:

  • puolipäiväkurssi 1 tai 2 hlölle valinnan mukaan (avoin, 4 esineen teko per/hlö) 
    TAI
  • kokopäiväkurssi 1 tai 2 hlölle valinnan mukaan (avoin 5 esineen teko/hlö)
  • hotelliyö (yksi yö 1 tai 2 hlölle valinnan mukaan) Hotelli Tegel, sisältää aamiaisen

1 hlö Hemmottelu PUOLIpäiväkurssi/Tegel yö
235 Eur
2 hlö Hemmottelu PUOLIpäiväkurssi/Tegel yö
379 Eur
1 hlö Hemmottelu KOKOpäiväkurssi/Tegel yö
255 Eur
2 hlö Hemmottelu KOKOpäiväkurssi/Tegel yö
429 Eur

Varaukset Bianco Blun kautta kurssit@biancoblu.fi tai 045 139 0020.
Kaikki kurssipaketit voidaan ostaa myös lahjakorttina (kirjoita verkkokaupan ostoskorissa 'VIESTI' kenttään haluamasi lahjakorttivaihtoehto).


 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout