lasinpuhallus
 
'.

KURSSIPAKETIT

TÄÄLTÄ LÖYDÄT ERILAISET KURSSIPAKETTI VAIHTOEHDOT, NIIN MAJOITUKSELLA, RUOKAILULLA KUIN KUOHUVIINILLÄ KOOSTETUT  JA LISÄÄ ON TULOSSA. SEURAA SIVUJAMME.

Voit toki koota itsellesi mieluisen paketin vaihtoehdoistamme ja kysyä tarjousta. Räätälöimme mielellämme sinulle sellaisen paketin, jos vaihtoehdoistamme ei sopivaa löydy.

Puolipäiväkurssin voi vaihtaa pakettiin kokopäiväkurssiksi  25 euron yhden hengen ja 50 euron lisämaksulla 2 hlön kaikkiin paketteihin.

Voit myös tilata lahjakortin , jossa majoitus on 2 hh ja siihen kurssi joko yhdelle tai kahdelle tai useammallekkin ja siten voit lahjaantajan ominaisuudessa olla mukana vaikkapa kuvaamassa tapahtumaa tai tietenkin voit myös lisätä lahjakorttiin itsesi mukaan tai useammankin.

Meillä on perheille ja kaveriporukoilla,sekä yritysryhmille suunnattuja kursseja, joihin voidaan osanottajamäärää tai kurssimuotoa muokata. Myös majoituksen ja ruokailujen kohdalla nämä ovat mahdollisia.

Ota yhteyttä 045 139 0020/Tarmo tai sähköpostitse:lahjakortit@biancoblu.fi

 
 

Aukioloajat:

Avoinna:
ma-la klo 10-17 ,su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco blu info 045 139 0020
Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Varaa paikkasi alkuvuoden lasinpuhalluskursseille! Osa kursseista täynnä jo, mutta paljon paikkoja löytyy vielä! Kurssit ja lahjakortit voit ostaa nyt näppärästi verkkokaupastamme!

 
 
Checkout