lasinpuhallus
 
'.

YRITYSRYHMÄT

Tarjoamme yritysryhmille räätälöityjä kokonaispaketteja joihin voidaan sisällyttää lasinpuhallus, ruokailut ja majoitukset. Myös Fiskarsin ruukin muut aktiviteetit ovat käytettävissä. Kauttamme on helppo järjestää visiittejä koko ruukkiin, jolloin järjestelyvastuu on meillä ja rakennamme paketin toiveittenne mukaan. Ja mikä parasta, hinta on aina halvempi kuin erikseen tilattuna.

Tietenkin voitte tulla vierailemaan vain Lasistudiolla.

Lasinpuhallus on mainio tapa rentoutua ja tulla pitämään porukalla hauskaa. 


Yritys- ja yhteisövierailut ovat muodostuneet hyvin tärkeäksi osatekijäksi studion toiminnassa. Järjestämme työnäytöksiä sekä mahdollisuuden oman esineen puhaltamiseen. Oman esineen tekoon pitää varata aika ja ryhmän koko voi olla yhdestä hlöstä aina useaan kymmeneen. Toki isommat ryhmät kannattaa jakaa esim. 10 hlön porukoihin.

Nämä ryhmävierailut ovat hyvin huumorin sävyttämiä ja tunnelma on korkealla. On hauskaa seurata jokaisen suoritusta vierestä ja vähän jännittää myös oman suorituksen onnistumista.

Meillä on kohta 17000 vierasta käynyt oman esineen tekemässä ja palaute on ollut hyvon positiivista.

Maksu joko paikan päällä tai sitten laskulla. Meillä käyvät kaikki yleisimmät maksukortit. (Visa, Master, Diners, AE etc.)

Laskutamme etukäteen varausmaksun, jonka suuruus on 50 eur-250 eur riippuen ryhmän koosta.

Yli 10 hlön ryhmille kannattaa kysyä tarjoustamme!


Puhallustuotevaihtoehdot


Alla muutamia esimerkkejä lasiesineistä, joita ryhmänne voivat toteuttaa mestarin avustuksella.

Hinnat ryhmille, joissa vähintään 2 puhaltajaa.

Hintaryhmä I


Ykköshintaryhmän tuotteita ovat iso yhdenkukan vaasi, raitavaasi, iso pullo, tuikkukuppi, lasimuna, koristepallo urapinnalla tai puhallutte lintu. Jokainen saa vuorollaan puhaltaa tai muotoilla oman esineensä, sekä tietysti valita siihen värit.

Hintaryhmä ykkösen tuotteet ovat kooltaan isompia ja näyttävämpiä ja niihin voidaan valita sulatetun suun sijasta myös hiottu suu.

Syntyvät tuotteet ovat aina uniikkeja kappaleita ja niiden muodot vaihtelevat tapauskohtaisesti.

Valitut tuotteet ovat kuitenkin niin helppoja, että kaikki onnistuvat niissä.Hintaryhmä II


Vaihtoehtoina pieni yhdenkukan vaasi, pikkupullo, koristepallo ja pikkulintu. Vaasin ja pullon suut on sulatettuja.

Tämä vaihtoehto on hyvä, jos ykköshintaryhmän tuotteet eivät hinnaltaan mahdu budjettiin. Nämä tuotteet ovat hieman pienempiä ja näihin tuotteisiin ei saa hiottuja suita, mutta hyvä vaihtoehto ja nopeampi kuin ykköshintaryhmä.

Jokainen osallistuja puhaltaa/ muotoilee oman tuotteensa ja valitsee siihen värit.

Hintaryhmä III


Isoille ryhmille nopea vaihtoehto!

Koristepallot sileäpintaisina ovat isoille ryhmille hyvä valinta, jos aikataulu on kireä. Noin 15 puhaltajaa ehtii koristepallonsa puhaltaa tunnissa ja isommat ryhmät voidaan aina jakaa vaikka useampaan pienryhmään, muiden vaikka shoppailessa tai muuten kiertelemässä kaunista ruukkia.

Jokainen asikas puhaltaa itse pallon ja saa myös valita siihen oman värinsä tai useammankin värin.


Uutuus! Pikakurssi

Pikakurssilla valmistetaan 2 esinettä, joista yleensä toinen on karahvipullo/vaasi ja toinen lintu/koristepallo. Kurssilaiset saavat valita mieleisensä värit esineisiin ja pystyvät vaikuttamaan myös muotoihin.

Syntyvät tuotteet ovat aina uniikkeja kappaleita ja niiden muodot vaihtelevat tapauskohtaisesti. 

Valitut tuotteet ovat kuitenkin niin helppoja, että kaikki onnistuvat niissä.

Esineitä ei saa samana päivänä mukaansa vaan ne voidaan noutaa tai ne lähetetään, jolloin asikas maksaa rahdin.Myös muut kurssimuodot ovat mahdollisia yritysryhmille. Kysy tarjousta!

Spesiaalipuhallus:

Filigraniesineen teko 120 €

+ mahdoliset toimituskulut


Iltavaraukset klo 16,30 jälkeen + 10 € / hlö

Lasinpuhallusnäytös 160 € (n. 40 min.)

Minilasinpuhallusnäytös 80 € ( n. 20 min)

Lasinpuhalluskilpailu 30 € / hlö

 

Aukioloajat:

Avoinna: Lasistudio avoinna su 20.9 klo 12-16
ma-la klo 10-17 ,su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco blu info 045 139 0020
Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Jos omistat lahjakortin, joka on menossa vanhaksi pian, voit ottaa yhteyttä ja järjestämme kortille lisäaikaa maksutta.

Ole yhteydessä 0451390020/Tarmo tai Tarmo.maaronen@biancoblu.fi

Lasistudiomme on avoinna normaalisti. Lasinpuhalluskurssit jatkuvat Kurssiaikataulujen mukaisesti. Jokaisena päivänä kurssit ovat mahdollisia. Avoimet kurssit ovat kaikille mahdollisia, mutta oman ryhmän kanssa pääsee puhaltamaan ilman ulkopuolisia ja ilman privaattilisiä ainakin kesäkuun ajan. Puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä on tarjolla.
Jos tunnet itsesi flunssaiseksi, kannattaa jäädä pois kurssilta.

Nyt on oiva tilaisuus hankkia kursseille lahjakortteja itselle tai antaa niitä lahjaksi Meillä on hyviä tarjouksia niistä! Kortit pääsääntöisesti voimassa vuoden. Tämän jälkeenkin korteille saa helposti lisäaikaa!
Kiitämme asiakkaitamme tuestanne ja toivotamme kaikille parasta mahdollista terveyttä! Pidetään lippu korkealla ja hymy huulilla, kyllä tämäkin joskus ohi menee!

Päivitämme tietoja tarpeen mukaan!

 
 
Checkout