lasinpuhallus
 
'.

MUUT MATERIAALIT


Airam Cindy vahakynttilä 6,5 cm

Myynnissä 4 kpl laatikossa punaisena ja valkoisena .

 

Cindy valkoinen 4 kpl 15,90 €

Korkeus: 6,5
Värit Valkoinen
Hinta: 15.90 €

Määrä:

Cindy punainen 4 kpl 15,90 €

 

Korkeus: 6,5 cm
Värit Punainen
Hinta: 15.90 €

Määrä:

La Curva leikkuulauta 49 €

Tarmo Maarosen upeasti muotoilema laikkuulauta.

Saarnipuuta, handmade in Finland

Vanha italialainen elokuva ja etenkin sen kirkkaimpiin kuulunut tähti Sophia Loren on ollut innoittamassa tätä muotoluomusta.

Nyt ensimmistä kertaa saatavilla verkkokaupastamme.

Design: Tarmo Maaronen 2013
Värit Saarni
Hinta: 49.00 €

Määrä:

 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020
Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Jos omistat lahjakortin, jonka määräaika umpeutuu lähiaikana, voit ottaa yhteyttä ja järjestämme kortille lisaikaa maksutta.

Kiitämme asiakkaitamme tuestanne ja toivotamme kaikille parasta mahdollista terveyttä! Pidetään lippu korkealla ja hymy huulilla, kyllä tämäkin joskus ohi menee!

Päivitämme tietoja tarpeen mukaan!

 
 
Checkout