lasinpuhallus
 
'.

RYHMÄT

Yritys- ja yhteisövierailut sekä bussi- ja muut ryhmät ovat muodostuneet tärkeäksi osatekijäksi studion toiminnassa. Järjestämme työnäytöksiä sekä mahdollisuuden oman lasiesineen puhaltamiseen. Ryhmän koko voi olla 2 - 50 henkilöä. Isommat ryhmät suosittelemme jakamaan esim. 10 henkilön eriin.

Otamme vastaan ryhmiä ympäri vuoden, 6 päivänä viikossa ma-la. Kesäaikaan ja joulukuussa myös sunnuntaisin (erikseen sovittuna sunnuntait mahdollisia myös syksyllä ja talvella).

Ryhmävaraus on tehtävä etukäteen (varausmaksu 50 - 250 eur riippuen ryhmän koosta - maksu vähennetään kokonaishinnasta paikan päällä/laskutuksessa).

Varauskalenteri (varaustilanne/vapaat ajat) 

Kalenterista näet varaustilanteen, mutta varsinainen VARAUS pitää tehdä joko sähköpostitse info@biancoblu.fi tai soittamalla 045 139 0020.
 
   

KOULUT

 

         
   
         
 
 
 
 
 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020
Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Jos omistat lahjakortin, jonka määräaika umpeutuu lähiaikana, voit ottaa yhteyttä ja järjestämme kortille lisaikaa maksutta.

Kiitämme asiakkaitamme tuestanne ja toivotamme kaikille parasta mahdollista terveyttä! Pidetään lippu korkealla ja hymy huulilla, kyllä tämäkin joskus ohi menee!

Päivitämme tietoja tarpeen mukaan!

 
 
Checkout