lasinpuhallus
 
'.

LAHJAKORTIT

Lahjakortti lasinpuhallukseen on aina piristävä ja erilainen lahja, joka on mieluisa yllätys lahjansaajalle. Lasinpuhallusta on kiva tulla kokeilemaan kokeneiden mestarien opastuksella ja saada hyvä mieli, kun onnistuu hienon esineen teossa. Toimii hyvin kaikenikäisille . Alkeiskurssit ovat helppoja, vaikka niissä tehdäänkin vaikean näköisiä esineitä.

Annamme korona epidemian vuoksi lahjakorteillemme takuun, että epidemian pitkittyessä, jatkamme korttien voimassaoloa tarpeen mukaan ilman lisäkustannuksia asiakkaalle.


Lasistudiomme on normaalisti avoinna. Kaikki kurssit järjestetään voidaan järjestää privaattikursseina ilman lisämaksua. Voit siis kerätä porukan 1-10 hlöä ja tulla puhaltamaan oman ryhmän kanssa, ilman ulkopuolisia. Puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä on tarjolla. 

Jos tunnet itsesi flunssaiseksi, kannattaa jäädä pois kurssilta.

Päivitämme tilannetta tarpeen mukaan!  Uutuutena lahjakortti poltari- tai syntymäpäiväryhmille!

Lahjansaaja voi sitten varata itselleen sopivasta ajankohdasta kurssin tai lasiesineen teon, riippuen mihin lahjakortti oikeuttaa. Kortttimme käyvät Fiskarsin studiolle.

Syntymäpäivälahjoina oman lasiesineen puhallus lahjakorttti on suosittu, samoin puolipäiväkurssilahjakortti. 

Saat lahjakortit näppärästi verkkokaupastamme.. Toimitamme joko postitse tai sähköpostilla jolloin kortin saa jopa samana päivänä. 

Tarjoamme jatkossa alle 12 v. lapsille mahdollisuuden tulla mukaan kurssille - 25 % hintaan aikuisten kurssihinnasta. Tämä on ollut ongelmana aiemmin etenkin perheiden tullessa kursseille, koska tällöin lapsista on veloitettu normaali kurssihinta. Tuo alennus on voimassa toistaiseksi.

Nuorin kurssilla ollut lapsi on ollut 6- vuotias.

Kaikki lahjakortti kurssit ovat tarkoitettu vasta-alkajille. Valikoimistamme löytyy myös lahjakortteja jatkokursseille!Kaikki lahjakortti kurssit ovat tarkoitettu vasta-alkajille. 

Voit ostaa myös jatkokursseille lahjakortteja. Hinta on sama kuin ykköskurssilla, joten kunhan mainitset, että kyseessä on jatkokurssi. kun teet tilausta. Toki kaikki lahjakortit käyvät ykkös- tai jatkokursseillekkin. Ilmoita ostoskorin viesiosiossa, haluatko yhden kortin useammlle vai jokaiselle oman kortin. Näin siinä tapauksessa, että lahjakortin saajia on enemmän kuin yksi.

Uutuus! 

Voit ostaa myös lahjakortteja osamaksulla korottomasti. Maksuaikaa 3 erässä aina kuukauden 1. Päivänä.Näin saat tasattua joulun rahamenoja. Laskutus lisä 5 euroa lisätään laskuihin.

Mainitse tällöin tilatessasi viestissä haluavasi ostokset 3 erässä.Lahjakortille saa 3kk:n lisäajan ostettua 10 eur per hlö hintaan. Lahjakortin lisäaika on mahdollinen ostaa, jos alkuperäinen lahjakortti ei ole mennyt vielä vanhaksi. Lahjakortit osiossa on maksulle oma linkki, jota kautta voit hankkia tarpeellisen määrän lisaikaa.

Huom! Lisäaikaa saa tämän vuoden loppuun ilman lisämaksua!


Lisäkysymyksiä ja yhteydenotot:
lahjakortit@biancoblu.fi
 

Aukioloajat:

Avoinna: ti 20.10 klo 10-15
ma-la klo 10-17 ,su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco blu info 045 139 0020
Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Jos omistat lahjakortin, joka on menossa vanhaksi pian, voit ottaa yhteyttä ja järjestämme kortille lisäaikaa maksutta.

Ole yhteydessä 0451390020/Tarmo tai Tarmo.maaronen@biancoblu.fi

Lasistudiomme on avoinna normaalisti. Lasinpuhalluskurssit jatkuvat Kurssiaikataulujen mukaisesti. Jokaisena päivänä kurssit ovat mahdollisia. Avoimet kurssit ovat kaikille mahdollisia, mutta oman ryhmän kanssa pääsee puhaltamaan ilman ulkopuolisia ja ilman privaattilisiä ainakin kesäkuun ajan. Puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä on tarjolla.
Jos tunnet itsesi flunssaiseksi, kannattaa jäädä pois kurssilta.

Nyt on oiva tilaisuus hankkia kursseille lahjakortteja itselle tai antaa niitä lahjaksi Meillä on hyviä tarjouksia niistä! Kortit pääsääntöisesti voimassa vuoden. Tämän jälkeenkin korteille saa helposti lisäaikaa!
Kiitämme asiakkaitamme tuestanne ja toivotamme kaikille parasta mahdollista terveyttä! Pidetään lippu korkealla ja hymy huulilla, kyllä tämäkin joskus ohi menee!

Päivitämme tietoja tarpeen mukaan!

 
 
Checkout