lasinpuhallus
 
'.

PUOLIPÄIVÄKURSSI 2

Puolipäiväkurssi 2 on jatkokurssi ykköskurssin läpikäyneille. 

  • kesto yleensä n. 4 tuntia täydelle ryhmälle (osallistujia  min 4 - max 8 henkilöä)
  • 3 vaativamman esineen valmistus/osallistuja

Kursseilla opetellaan edistyneenpää lasinkäsittelyä. Osallistuja valmistaa lasimestarin opastuksella kolme (3) lasiesinettä, mm. kulho ja filigraanityö (filigraaninauhamaljakko). Kurssi on tarkoitettu ykkösosan käyneille ja toteutuu normaalimittaisena (4 tuntia) mikäli osallistujia on 4 - 8 henkilöä. Mikäli osallistujia on vähemmän (1 - 3), kurssin kesto lyhenee.

Järjestämme halukkaille jatkokursseja (3 ->)  tarpeen mukaan räätälöidysti. Tervetuloa jatkamaan!

KURSSIKALENTERI

Kaikkia tarjolla olevia kursseja ei välttämättä ole aikataulutettu kalenteriin. Jos haluamaasi kurssia ei löydy tai tämän kurssin aikataulutus ei sovellu, ota yhteyttä ja muokataan sinulle sopiva kokonaisuus. HUOM! Kursseille osallistuminen on AINA sovittava erikseen etukäteen lasimestarin kanssa 045 139 0020 tai kurssit@biancoblu.fi. Kurssipaikka vahvistuu vasta kun olet sopinut päivän ja saanut kirjallisen vahvistuksen (e-mail, tekstiviesti tms.)


 

Hinta: 125.00 €

Määrä:
 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout