lasinpuhallus
 
'.

KOKOPÄIVÄKURSSI 2

Kokopäiväkurssi 2 on jatkokurssi ykköskurssin läpikäyneille. 

  • kesto 6 tuntia (täydelle ryhmälle, 4 – 8 henkilöä)
  • 4 vaativamman esineen valmistus/osallistuja

Kursseilla opetellaan edistyneenpää lasinkäsittelyä. Osallistuja valmistaa lasimestarin opastuksella neljä (4) lasiesinettä, mm. kulho ja filigraanityö (filigraaninauhamaljakko). Valmistettavat esineet ovat vaativamman tason tuotteita. Kurssi on tarkoitettu ykkösosan käyneille ja toteutuu normaalimittaisena (6 tuntia) mikäli osallistujia on 4 - 8 henkilöä. Mikäli osallistujia on vähemmän (1 - 3), kurssin kesto lyhenee.

Kurssipäivän aikana pidetään tarpeen ja tilanteen mukaan tauko (riippuen kurssilaisten määrästä). Osallistujat voivat halutessaan käydä tauolla nauttimassa ruukin ravintoloiden tarjonnasta.

Järjestämme halukkaille jatkokursseja (3 ->)  tarpeen mukaan räätälöidysti. Tervetuloa jatkamaan!

KURSSIKALENTERI


 

Hinta: 145.00 €

Määrä:
 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020
Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan.

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa tarjoushintaan 10 Eur/hlö/6kk.

Kiitämme asiakkaitamme tuestanne ja toivotamme kaikille parasta mahdollista terveyttä! Pidetään lippu korkealla ja hymy huulilla, kyllä tämäkin joskus ohi menee!

Päivitämme tietoja tarpeen mukaan!

 
 
Checkout