lasinpuhallus
 
'.

PIKARIKURSSI 99 €

Itse muotoiltu pikari valitsemallasi värillä. Tule kaverin/perheen kanssa kurssille niin saat parin lasille tai jopa useammankin yksilön samalla kertaa.

Kurssilla tehdään yksi (1) pikari/osallistuja. Esineen valmistamiseen käytetään perinteisiä menetelmiä puhaltaen, ilman muottia, joten jokaisesta pikarista tulee uniikki yksilö (eikä se välttämättä aina ole mallin kanssa täsmälleen samanlainen). Pikarin suu avataan driivaamalla (saksien kanssa tapahtuva muotoilu/suun avaus). Osallistuja voi valita pikariin haluamansa värin ja muotoakin pystyy hieman varioimaan.

KURSSIKALENTERI

Kaikkia tarjolla olevia kursseja ei välttämättä ole aikataulutettu kalenteriin. Jos haluamaasi kurssia ei löydy tai tämän kurssin aikataulutus ei sovellu, ota yhteyttä ja muokataan sinulle sopiva kokonaisuus. HUOM! Kursseille osallistuminen on AINA sovittava erikseen etukäteen lasimestarin kanssa 045 139 0020 tai kurssit@biancoblu.fi. Kurssipaikka vahvistuu vasta kun olet sopinut päivän ja saanut kirjallisen vahvistuksen (e-mail, tekstiviesti tms.)

Hinta: 99.00 €

Määrä:
 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout