lasinpuhallus
 
'.

YLIOPPILASJUHLIIN

 

1071 Ylioppilasruusu 15,00 €

Ylioppilaalle lahja vuosien aherruksesta. Tuotteeseen saa kaiverruksena esim nimen ja juhlapäivän. Kaiverrus on maksuton.


Nämä lasiruusut ovat ikuisia!!

Kaiverruta ruusun varteen päivämäärä tai nimi tai molemmat!! Ja se muistuttaa sinusta aina!!!

Väreissä löytyy punainen, pinkki, valkoinen, sininen, vaalenasininen, oranssi ja keltainen. Ilmoita ostoksesi viestiosiossa väritoive ja kaiverrusteksti. Muussa tapauksessa ruusu tulee punaisena.

Hinta: 15.00 €

Määrä:

Lahjakortti pikakurssille 96 eur

Hyvä ja edullinen tutustumiskurssi ensikertalaisille lasinpuhallukseen.  

Ylioppilaalle mieluisa kokemus, josta jää muistoksi tekemänsä esineet. Kurssilla tehdään yleensä lintu ja pullo. Hyvä lahja isommillekin porukalle!

 

Hinta: 96.00 €

Määrä:

1007 Buona Notte ( I sogni colorati) 160 €

Kaunis arvomaljakko hopeoidulla pinnalla. Toimii kukkien kanssa tai ilman.

Italiassa syntyneitä töitäni. Tämä sarja oli erityisesti italialaisten mieleen.

Tein Italian lehdistölle näitä aikamoisen kasan eri sävyissä.

 

Design : Tarmo Maaronen 1996

Korkeus: 23 cm
Hinta: 160.00 €

Määrä:

1117 YLIOPPILASPATSAS

YLIOPPILAALLE TARMO MAAROSEN SUUNNITTELEMA JA VALMISTAMA JUHLAPATSAS. KORKEUS  N 20 CM. jOKAINEN PATSAS ON UNIIKKIYKSILÖ.

Tilaustuote. Toimitusika 14 pvää

Design: Tarmo Maaronen 2018
Hinta: 100.00 €

Määrä:

 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020
Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan.

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa tarjoushintaan 10 Eur/hlö/6kk.

Kiitämme asiakkaitamme tuestanne ja toivotamme kaikille parasta mahdollista terveyttä! Pidetään lippu korkealla ja hymy huulilla, kyllä tämäkin joskus ohi menee!

Päivitämme tietoja tarpeen mukaan!

 
 
Checkout