lasinpuhallus
 
'.

UUTUUS! KOKOPÄIVÄKURSSI EAZY

Avoin kokopäiväkurssi Eazy! 

  • kesto 6 tuntia (täydelle ryhmälle, 4 - 8 henkilöä – aikataulu klo 10 – 16)
  • 5 pienemmän esineen valmistus/osallistujaKurssilla tehdään 5 esinettä/osallistuja kuten normaalilla kokopäiväkurssilla (katso kokopäiväkurssi 1), mutta muotoiltavat tuotteet ovat pienempiä.

Kurssille otetaan oasllistujat ilmoittautumisjärjestyksessä max 8 hlöä.

KURSSIKALENTERI

Kaikkia tarjolla olevia kursseja ei välttämättä ole aikataulutettu kalenteriin. Jos haluamaasi kurssia ei löydy, ota yhteyttä kurssit@biancoblu.fi, niin sovitellaan sinulle sopiva aikataulu.


 

Hinta: 130.00 €

Määrä:
 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020
Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan.

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa tarjoushintaan 10 Eur/hlö/6kk.

Kiitämme asiakkaitamme tuestanne ja toivotamme kaikille parasta mahdollista terveyttä! Pidetään lippu korkealla ja hymy huulilla, kyllä tämäkin joskus ohi menee!

Päivitämme tietoja tarpeen mukaan!

 
 
Checkout