lasinpuhallus
 
'.

PERHEPAKETTI (Pikakurssi) 27,50 - 92,00 Eur

Uutuutena pikakurssiperhepaketti, joka on muovattu huomioiden perheen pienimmätkin. Kurssiin kuuluu pikakurssi tai vaihtoehtoisesti oman koristepallon puhallus/perheenjäesen.

Kurssipaketin sisällön voi muovata perheen koon ja mielenkiinnon mukaan. Voit valita osalle perhettä pikakurssin ja osalle koristepallon teon tai kaikille saman aktiviteetin. Kokoa oma paketti ja tule nauttimaan yhdessä tekemisen riemusta. Muistoksi jää 'perhe-design' -lasiesineet.

Tässä paketissa kaikki puhallukset ovat spesiaalihinnoilla, joten kokonaisuus on edullisempi kuin erikseen ostettuna.

Pikakurssiperhepaketti sisältää:

Valitse tarvittava määrä aktiviteetteja perheen koon mukaan.

  • Pikakurssi 2 esineen tekoon/hlö  ja/tai
  • Korsitepallon teko
Pikakurssi aikuinen                        92,00  Eur
Pikakurssi lapsi (alle 12 v)              70,00  Eur

Koristepallon teko aikuinen           37,00 Eur
Koristepallon teko lapsi (alle 12 v) 27,50 Eur


Minimiosallistujamäärä yksi (1) aikuinen ja yksi (1) lapsi.

Varaukset Bianco Blun kautta kurssit@biancoblu.fi tai 045 139 0020.
Kaikki kurssipaketit voidaan ostaa myös lahjakorttina (kirjoita verkkokaupan ostoskorissa 'VIESTI' kenttään haluamasi lahjakorttivaihtoehto).

 

 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout