lasinpuhallus
 
'.

Varausmaksu 50 €

Kun olet sopinut ajan kurssille, työnäytökseen tai muuhun aktiviteettiin, tilaisuuden varausmaksu tulee maksaa etukäteen. Valitse alla varausmaksujen (osallistujien) määrä. HUOM. mikäli kyseessä on yli 4 hengen ryhmä, maksuna riittää 4 x 50 eur (200 eur).  Maksettu varausmaksu vähennetään tilaisuuden loppusummasta.

Aktiviteettiin pääsyn estyessä sovittuna päivänä, ajankohtaa voidaan siirtää veloituksetta.


Lahjakortit ja suoritetut varausmaksut ovat voimassa yhden (1) vuoden ostopäivästä. Mikäli lahjakortin käyttö tai maksetun aktiviteetin toteutus ei jostain syystä onnistu vuoden sisällä, lisäaika on mahdollinen pientä korvausta vastaan. Ota yhteyttä info@biancoblu.fi 

 

Hinta: 50.00 €

Määrä:
 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout