lasinpuhallus
 
'.

LAHJAKORTIT

Lahjakortti lasinpuhallukseen on aina piristävä ja erilainen lahja, joka on mieluisa yllätys lahjansaajalle. Lasinpuhallusta on kiva tulla kokeilemaan kokeneiden mestarien opastuksella ja saada hyvä mieli, kun onnistuu hienon esineen teossa. Toimii hyvin kaikenikäisille . Alkeiskurssit ovat helppoja, vaikka niissä tehdäänkin vaikean näköisiä esineitä.

Peruslahjakortit ovat 1 vuoden voimassa ostopäivästä. Kurssipaketit, jotka sisältävät majoituksen tai ruokailun, pääsääntöisesti 6 kk tai sopimuksen mukaan. 

Lahjansaaja voi sitten varata itselleen sopivasta ajankohdasta kurssin tai lasiesineen teon, riippuen mihin lahjakortti oikeuttaa. Kortttimme käyvät Fiskarsin studiolle.

Syntymäpäivälahjoina oman lasiesineen puhallus lahjakorttti on suosittu, samoin puolipäiväkurssilahjakortti. 

Saat lahjakortit näppärästi verkkokaupastamme.. Toimitamme joko postitse tai sähköpostilla jolloin kortin saa jopa samana päivänä. 

Tarjoamme alle 12 v. lapsille mahdollisuuden tulla mukaan kurssille - 25 % hintaan aikuisten kurssihinnasta. 

Nuorin kurssilla ollut lapsi on ollut 6- vuotias.

Kaikki lahjakortti kurssit ovat tarkoitettu vasta-alkajille. Valikoimistamme löytyy myös lahjakortteja jatkokursseille!Kaikki lahjakortti kurssit ovat tarkoitettu vasta-alkajille. 

Voit ostaa myös jatkokursseille lahjakortteja. Hinta on sama kuin ykköskurssilla, joten kunhan mainitset, että kyseessä on jatkokurssi. kun teet tilausta. Toki kaikki lahjakortit käyvät ykkös- tai jatkokursseillekkin. Ilmoita ostoskorin viesiosiossa, haluatko yhden kortin useammlle vai jokaiselle oman kortin. Näin siinä tapauksessa, että lahjakortin saajia on enemmän kuin yksi.

Uutuus! 

Voit ostaa myös lahjakortteja osamaksulla korottomasti. Maksuaikaa 3 erässä aina kuukauden 1. Päivänä.Näin saat tasattua joulun rahamenoja. Laskutus lisä 5 euroa lisätään laskuihin.

Mainitse tällöin tilatessasi viestissä haluavasi ostokset 3 erässä.


Bianco Blun lahjakortille saa 3kk:n lisäajan ostettua 10 eur per hlö hintaan. Lahjakortin lisäaika on mahdollinen ostaa, jos alkuperäinen lahjakortti ei ole mennyt vielä vanhaksi. Lahjakortit osiossa on maksulle oma linkki, jota kautta voit hankkia tarpeellisen määrän lisaikaa.


Lisäkysymyksiä ja yhteydenotot:
lahjakortit@biancoblu.fi
 
 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020
Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan.

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa tarjoushintaan 10 Eur/hlö/6kk.

Kiitämme asiakkaitamme tuestanne ja toivotamme kaikille parasta mahdollista terveyttä! Pidetään lippu korkealla ja hymy huulilla, kyllä tämäkin joskus ohi menee!

Päivitämme tietoja tarpeen mukaan!

 
 
Checkout