lasinpuhallus
 
'.

ROMANTIIKKA 420 Eur

Love is in the Air....mikä olisikaan mukavampi irtiotto arjesta kuin lähteä viettämään kivaa päivää Fiskarsiin. Lemmenpari työstää lasikurssilla omat uniikit tuotteet ja yöpyy studion vieressä sijaitsevassa upeassa Tegel hotellissa joko ennen tai jälkeen kurssipäivän. Viilennetty kuohuviinipullo odottaa huoneessa. 

Romantiikkapaketti sisältää:

  • 2 hlön osallistuminen puolipäiväkurssille (avoin, 4 esineen teko/hlö)
  • yöpyminen hotelli Tegel (1 yö) sis aamiainen
  • kuohuviinipullo huoneeseen

Varaukset Bianco Blun kautta kurssit@biancoblu.fi tai 045 139 0020.
Kaikki kurssipaketit voidaan ostaa myös lahjakorttina (kirjoita verkkokaupan ostoskorissa 'VIESTI' kenttään haluamasi lahjakorttivaihtoehto).

Hinta: 420.00 €

Määrä:
 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout