lasinpuhallus
 
'.

KYLPYLÄPAKETTI 225 - 610 Eur

Tule yksin, yhdessä kaverin kanssa tai koko perheen voimin. Pieni kiva aktiivilomanen Länsi-Uusimaalla, ensin lasinpuhalluskurssi ja sitten kylpylässä kelluntaa, tai toisinpäin, valinta on vapaa. 

Kylpyläpaketti sisältää:

  • puolipäiväkurssi (avoin, 4 esineen teko per/hlö)
  • majoitus Lohja SPA & Resort -kylpylässä Karjalohjalla (1yö) joko ennen tai jälkeen kurssipäivän, sisältää aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön
 Kylpyläpaketti 1 hlölle  225 Eur
 Kylpyläpaketti 2 hlölle 360 Eur
 Kylpyläpaketti perheille (4 hlöä) 610 Eur


Varaukset Bianco Blun kautta kurssit@biancoblu.fi tai 045 139 0020.
Kaikki kurssipaketit voidaan ostaa myös lahjakorttina (kirjoita verkkokaupan ostoskorissa 'VIESTI' kenttään haluamasi lahjakorttivaihtoehto).

 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout