lasinpuhallus
 
'.

SUPERPAKETTI (2 hlö) 440 - 480 Eur

Onko jokin juhla tulossa? Kenties syntymäpäivät tai muu merkkipäivä itsellä tai läheisellä? Tästä ei kurssipaketti enää voi paljon parantua. Osta omaan käyttöön tai sankarille lahjaksi. Kursspäivä, majoitukset valinnan mukaan joko Lohja Spa & Resort tai Hotelli Tegel kuin myös ruokahuolto samassa paketissa. Jos valitset Tegelin, ruokailu klassikkoravintola Wärdshusissa.

Superpakettivaihtoehdot sisältävät:

Karjalohja 440 Eur/2 hlöä

  • puolipäiväkurssi 2 hlölle (avoin, 4 esineen teko per/hlö)
  • majoitus Lohja SPA & Resort -kylpylässä Karjalohjalla (1yö) joko ennen tai jälkeen kurssipäivän, sisältää aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön
  • 3 ruokalajin menun Lohja Spa & Resort (ei sisällä ruokajuomia, kuten viini tai olut tms.)

Fiskars 480 Eur/2 hlöä

  • puolipäiväkurssi 2 hlölle (avoin, 4 esineen teko per/hlö)
  • majoitus Hotelli Tegel (1yö) joko ennen tai jälkeen kurssipäivän, sisältää aamiaisen
  • 3 ruokalajin menun Ravintola Wärdshus (ei sisällä ruokajuomia, kuten viini tai olut tms.)

Superpaketti (2 hlölle) Karjalohja
 440 Eur
Superpaketti (2 hlölle) Fiskars
 480 Eur


Varaukset Bianco Blun kautta kurssit@biancoblu.fi tai 045 139 0020.
Kaikki kurssipaketit voidaan ostaa myös lahjakorttina (kirjoita verkkokaupan ostoskorissa 'VIESTI' kenttään haluamasi lahjakorttivaihtoehto).

 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout