lasinpuhallus
 
'.

SPESIAALILOMAPAKETTI (2 henkilölle) 595 Eur

Pientä maakuntamatkailua sinulle ja ystävälle. Vai haluatko tulla rakkaasi tai syntymäpäivää juhlivan kanssa parin päivän virkistys- ja aktiviteettilomalle. Ensimmäinen yö Fiskarsissa lasipajan naapurissa, aamulla kuuman lasimassan ääreen muoitelemaan lasia ja kurssin jälkeen Karjalohalle kylpylään rentoutumaan. Hotellihuoneessa odottaa jäähdetetty kuohuviini ja illan kruunaa 3 ruokalajin menu. Aamiasen jälkeen ehtii vielä nauttia kylpylan palveluista niin halutessaan.

Spesiaalilomapaketti 2 henkilölle sisältää:

  • ensimmäinen yö (1 yö) ennen kurssia Hotelli Tegel, sisältää aamiaisen
  • puolipäiväkurssi 2 hlölle (avoin, 4 esineen teko per/hlö)
  • toinen yö (1 yö), kurssin jälkeen Lohja SPA & Resort -kylpylässä Karjalohjalla sisältäen aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön
  • 3 ruokalajin menun Lohja Spa & Resort (ei sisällä ruokajuomia, kuten viini tai olut tms.)
  • 1 kuohuviinipullo hotellihuoneeseen (Lohja Spa & Resort)

Varaukset Bianco Blun kautta kurssit@biancoblu.fi tai 045 139 0020. Kaikki kurssipaketit voidaan ostaa myös lahjakorttina (kirjoita verkkokaupan ostoskorissa 'VIESTI' kenttään haluamasi lahjakorttivaihtoehto).

Hinta: 595.00 €

Määrä:
 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout