lasinpuhallus
 
'.

OPI ENEMMÄN -LASIKURSSIPAKETTI (2 henkilölle) 600 Eur

Tämän kurssipaketin valitsija oppii ja edistyy lasinpuhalluksen ja -muotoilun taidossa. Saat fokusoitua kahtena päivänä peräkkäin lasinteon saloihin ja viettää väliyön kaunissaa Hotelli Tegelissä, aivan lasipajan kupeessa. Aikaa jää toki ruukin alueen tutustumiseen kurssipäivinä.

Opi enemmän -lasikurssipaketti sisältää (2 henkilölle):

  • 1. pvä 2 hlön osallistuminen puolipäiväkurssille (avoin, 4 esineen teko/hlö)
  • yöpyminen hotelli Tegel (1 yö) sis aamiainen
  • 2. pvä hlön osallistuminen puolipäiväkurssin jatko-osaan (avoin, 3 vaativamman esineen teko/hlö)

Varaukset Bianco Blun kautta kurssit@biancoblu.fi tai 045 139 0020.
Kaikki kurssipaketit voidaan ostaa myös lahjakorttina (kirjoita verkkokaupan ostoskorissa 'VIESTI' kenttään haluamasi lahjakorttivaihtoehto).


Hinta: 600.00 €

Määrä:
 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout