lasinpuhallus
 
'.

PUHALLA JA TAO -PAKETTI

Kokeile samalla kertaa kaksi hienoa vanhaa käsityötaitoa, puhalla lasia ja tao metallia. Samassa pihapiirissä 'vanhat' alansa mestarit opastavat sinua raaka-aineidensa käsittelyssä . Koet tekemisen iloa ja muistoksi jää itse valmistamasi esine. Valittavana on kaksi eri lyhyttä kurssiversiota. 

Puhalla ja tao -paketit sisältävät:

Kurssiversio 1 (75 eur/hlö)

  • lasipallon (1 kpl/hlö) puhallus Bianco Blu
  • lusikan (1 kpl/hlö) taonta Takopaja

    Kokonaiskesto n. 1h/hlö (n 1/2 h/paja/hlö)

Kurssiversio 2 (104 eur/hlö)
  • lasimaljakon (1 kpl/hlö) puhallus Bianco Blu
  • lusikan (1 kpl/hlö)  taonta Takopaja

    Kokonaiskesto hieman pidempi tässä vaihtoehdossa.


Varaukset Bianco Blun kautta kurssit@biancoblu.fi tai 045 139 0020.
Kaikki kurssipaketit voidaan ostaa myös lahjakorttina (kirjoita verkkokaupan ostoskorissa 'VIESTI' kenttään haluamasi lahjakorttivaihtoehto).

 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout