lasinpuhallus
 
'.

SYYSLOMAN SUOSIKKIKOHDE JA AKTIVITEETTI KOKO PERHEELLE!

Syyslomapuuhaa

Lasipajan uuni hehkuu ja kuuma lasimassa odottaa innokkaita syyslomalaisia lasinpuhalluksen pariin. AIKAISEMPAA KOKEMUSTA LASINPUHALLUKSESTA EI TARVITA. 

Varaa paikkasi soittamalla 045 139 0020 tai sähköposti info@biancoblu.fi 


Syyslomaviikkoina 42 ja 43 (18.10. - 31.10.2021) tarjoamme lasinpuhalluspuuhaa niin lapsille kuin aikuisille:

Puhalla ja muoteile lasimestarin opastuksella oman värivalinnan mukaan uniikki tuote itsellesi tai lahjaksi läheiselle:

  • KORISTEPALLO tai
  • LINTU tai
  • TUIKKU

TarjoushInta:

  • Lapset 25 Eur - 40 Eur (riippuen tuotteesta)
  • Aikuiset:  35 Eur - 50 Eur (riippuen tuotteesta)

Tarjous voimassa syyslomien ajan (18.10. - 31.10.2021) kaikkina arkipäivinä ja viikonloppuisin klo 11 - 16. Huomioithan että etukäteisvaraus on tehtävä (maksu paikan päällä tai laskulla). Tilanteen salliessa voi mukaan päästä varaamattakin. Viiikonloppuisin on kuitenkin myös muuta kurssitoimintaa, joten silloin paikkoja on rajoitetusti tarjolla.

TERVETULOA!

 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout